2777
2789
عنوان

مادر شاغل ؟ مادر خانه دار؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2976 بازدید | 33 پست
مادری ک بره سر کار پولشو تو خونه خرج نکنه شاغل بودنش بدرد نمیخوره  الان میخورنم ولی اون یه ادم ...

من با نظر شما موافقم . اگر مادر درآمد داره باید برای رفاه فرزندش و خانواده اش خرج کنه در مقابل باید همسرش هم به میزان مساوی تو امور خونه و بچه داری باهاش مشارکت داشته باشه و اینکه اگر یک خانم همسر امنی داشته باشه مطمئنن درامدشو وارد زندگی میکنه

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    
حس شما چی بود از داشتن یک مادر شاغل؟ نبود مادر اذیتتون می کرد؟ 

مامانم بیش از توان خودش برای ما میگذاشت

دقیقا تمام کارهایی که یک مادرخانه دار برای بچه اش میکرد را چندین برابر برای ما میکرد، شاید کمتر مادر خانه داری چندین مدل غذا درست کنه اما مادر از ۷ روز هفته ۵ روزش چندین مدل غذا داشتیم یا گردش و تفریح زیاد میبرد با اینکه خسته بود اما الان خیلی از پا افتاده

هر خانم شاغلی در صورتی میتواند به شاغل بودن خودش بنازد که هیچ کمبودی برای بچه اش نگذارد؛ چون حق بچه را ضایع میکند چون من اطرافم دیدم افرادی که به اسم آینده بچه میروند سرکار اما غذا درست و حسابی به بچه نمیدهند چون خسته هستند یا وقت ندارند درست کنند یا با بچه بازی نمی‌کنند و حوصله ی سر و صدایش را ندارند چون سرکار بودند

چند سال آینده اون بچه نمیگه ممنون که به خاطر من رفتی سرکار چون ان بچه آن موقع مادرش را نیاز داشت ولی الان دیگه بزرگ شده و میتواند از پس خودش بر بیاد

همه چیز داخل زندگی پول نیست با اینکه پول مهمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با نظر شما موافقم . اگر مادر درآمد داره باید برای رفاه فرزندش و خانواده اش خرج کنه در مقابل باید ...

همه مردا ک شعور ندارن مادر نباید فقط چشمش ب کار پدر باشه ک اگ کمک کرد خرج کنه نکرد نکنه باید اولویتش بچه باشه اگ پدر کمک نکرد نره سر کاز 

کاربری دست دو نفر👧

نمیدونم فقط میدونم دخترهایی که خونه داری نکردن خاله زنک فضول لوس ننر موذی کودن هرزه هستند عوضی بچه ننه هرزه حیوون هرجور دلش بخواد هرکار دلش بخواد خانم اصلا بالغ نشده اصلا کودن مافیایی معلوم نیست چی میگه میگه تو که سرت تو کار خودته عشق شوهری منکه 24 با یخ پسر لش تر از خودمم نه دارم درس می خونم آره جون ننه ات گوژ ننر معلومه پست هرزه لوس ننر برو ک ونت بده عر نزن