2777
2789
عنوان

مادر شاغل ؟ مادر خانه دار؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2976 بازدید | 33 پست
کسی ک خانه داره ۲۴ساعته با بچه وقت میگذرونه؟؟؟

باید بپذیریم که زمان بیشتری میذاره من کارمند از هفت صبح تا سه بعدازظهر پسرمو کامل از دست میدم بعد که میام هر دو خسته ایم اون یه تایمی رو میخوابه که اگر من هم بخوابم دوباره یه زمانی از روز رفته و اگر من نخوابم و به کارها برسم همچنان خسته ام و نهایت یه تایم رو تا ده یازده شب با همدیگه داریم که من غذا میپزم ، به کارای خونه میرسم و با اون هم وقت میگذرونم نسبت به یک مادر خانه دار خیلی زمان کمتریه 

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    
نخ چون من خودمم شاعلم ما کلا همه مون شاغلیم و هممون  مستقل بزرگ شدیم  البته من تا ۱۲ سالگی ...

خب شما بزرگ تر بودی و زمانی که به خونه میومدی مادرت بوده شاید به این خاطر حس بدی از این موضوع نداشتی

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بپذیریم که زمان بیشتری میذاره من کارمند از هفت صبح تا سه بعدازظهر پسرمو کامل از دست میدم بعد که ...

من ۷تا ۲مدرسم 

پسرم ۸ونیم تا ۱۱ونیم مدرسه ست 

بعد میام خونه بعدازظهر باهم میرم ورزش یا فروشگاه 

شب برمیگردیم 

سعی میکنم اون تایمی ک باهم هسیم خوش بگذره 

من خودم شاغلم و کارم رو بسیار دوست دارم اما نمیتونم بپذیرم که کار کردن بدون معایب باشه . شاید بشه رس ...

والا برا من اینجور نبوده

من تا دوسالگی بچه هام سر کار نمیرم

وقتی هم که میرم پرستار همراه میگیرم بچم کنار خودم باشه سر کار تا زمان مدرسه ش برسه

البته همه نمیتونن این ترفندو پیاده کنن چون محیط های شغل باهم متفاوته

ولی شکر خدا من راضی ام

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
خب شما بزرگ تر بودی و زمانی که به خونه میومدی مادرت بوده شاید به این خاطر حس بدی از این موضوع نداشتی

بله میگم که تا ۱۲ سالگی همیشه بود ولی بعدش کلاس های بیشتری رفتم مثل زبانو وموسیقی اینا تا وقتی بیام بود به خاطره همونه  بچه ی شما چندسالشه

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

من خانه دار هستم با دو بچه . انرژی‌  کار بیرون در کنار کار خونه رو ندارم اما  حس میکنم ادم ...

من حس شما رو کاملا درک می کنم نه ماه که تو خونه بودم ملافه بودم و حس می کردم هرچقدر تلاش می کنم دیده نمیشه اما بعد برگشت به کار درگیر حس های دیگه ای هستم که به اندازه ی قبلی ها سخت و ازار دهنده است . هر دو موقعیت برای یک مادر سختی ها و درگیری های عاطفی خودشو داره

والا برا من اینجور نبوده من تا دوسالگی بچه هام سر کار نمیرم وقتی هم که میرم پرستار همراه میگیرم بچ ...

خب این موقعیتی که شما ساختید خیلی ایده آل و خوبه . همین که تا دو سالگی پیشش هستید یعنی باعث میشید دلبیتگی ایمن داشته باشه باقی هم که کنار شماست و زیر نظرتون . شغل من این امکان رو به من نمیده 

بله میگم که تا ۱۲ سالگی همیشه بود ولی بعدش کلاس های بیشتری رفتم مثل زبانو وموسیقی اینا تا وقتی بیام ...

یازده ماهشه ، من سه ماهه که برگشتم سرکار عزیزم

خب این موقعیتی که شما ساختید خیلی ایده آل و خوبه . همین که تا دو سالگی پیشش هستید یعنی باعث میشید دل ...

بله

گفتم متاسفانه همه مشاغل این امکان رو به مادران نمیدن

و این خیلی استرس اوره

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
من حس شما رو کاملا درک می کنم نه ماه که تو خونه بودم ملافه بودم و حس می کردم هرچقدر تلاش می کنم دیده ...

اره درسته . من میدونم که اگه شاغل هم بودم باز درگیری زیاد داشتم . دیگه فعلا توی موقعیت خانه داریم هستم تا بعد ببینم ایشالا بچه هام یکم از آب و گل دراومدن چطور میشه . 

من مادرم معلم بود که الان بازنشسته شده

خودم خانه دار هستم و بسیار بسیار راضی ام 

برادرهم دنبال زن خانه دار میگرده 

درحالی که مادرم برای من و داداشم همیشه بسیار وقت میگذاشت و اکثر اوقات ناهار و شام چندین مدل غذا درست میکرد و باهامون بازی میکرد ولی الان خودش هم میگه کاش بیشتر باهاتون وقت گذاشته بودم.

من ۷تا ۲مدرسم  پسرم ۸ونیم تا ۱۱ونیم مدرسه ست  بعد میام خونه بعدازظهر باهم میرم ورزش یا ف ...

خوب شما تایمی رو سرکار هستید که اون مدرسه است ، این موقعیت خوب و ایده آلیه . تقریبا کل تایم مفیدش رو کنارش هستید 

من مادرم معلم بود که الان بازنشسته شده خودم خانه دار هستم و بسیار بسیار راضی ام  برادرهم دنبا ...

حس شما چی بود از داشتن یک مادر شاغل؟ نبود مادر اذیتتون می کرد؟