2777
2789

من ۱۱ سال مستاجر بودم وسیله هام کهنه شده بوون پارسال خداروشکر خونه خریدیم منم کل فرش و مبل و پرده و میز تی وی اینارو عوض کردم 

دلم میخواد حالا بخودم برسم لیزر موهای زاعد برم فشیال برم لوازم آرایشی و بهداشتی بخرم وکلی لباس و کیف و کفش نیاز دارم چون مدتی بخاطر خونه نتونستم بر خودم چیز زیادی  بخرم

حتی ضدافتاب و ابرسان و اینا

ولی خواهرم میگه نه حالا پولاتو جمع کن سرویس چینی و پذیرایی و اینا بخر دیگه اونا قدیمی شدن 

درحالی‌که سرویس چینی و ارکوپال و کریستالم همه کامل و ۲۴ نفرن همشونم سالم و نو نگه داشتم

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با خواهرت موافق نیستم اول از رسیدگی به خودت شروع کن ظرف پذیرایی مهمون برای مهمونه  خودت ارز ...

آره حس میکنم الان نوبت خودمه راستش پول زیادی دستم نمیاد بگم هم وسیله میخرم هم بخودم میرسم 

اما واقعا دلم میخواد بخودم برسم هر طور سده لیزر برم دیگه از ژیلت بدم میاد

به نظرم تصمیم خودتون از پیشنهاد خواهرتون بهتره .شما تلاش هاتون رو کردید ، صبور بودید ، سختی کشیدید و پس انداز کردید حالا زمان لذت بردنه نه تلنبار کردن و اندوختن وسیله ای که احساس نیازی بهش نیست و سالی چند بار برای مهمان استفاده میشه . از طرف دیگه شما امسال چینی هارو عوض کنی سال بعد مدل جدید و زیبا تری میاد و این چرخه تمومی نداره اما اگر برای خودت هزینه کنی حال جسم و روحت خوب میشه ، خوشحال تری و کل چیز های مثبت دیگه

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    
حس میکنم نوبت خودمه خوب چینی و کریستال قدیمی نداره که ظرفه دیگه

وای اسی خوب تونستی تا حالا هم من فقط اولویت خودمم ول کن بابا سرپیری دیگه فیشیال و لیزر و ابرسان میخوایم چیکار الان دوس داریم شاداب باشیم به خودت برس وسیله هر روز مد عوض میکنه حوصله داری

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
به نظرم تصمیم خودتون از پیشنهاد خواهرتون بهتره .شما تلاش هاتون رو کردید ، صبور بودید ، سختی کشیدید و ...

ممنون از نظرت عزیزم درسته من از ۲۰ سالکی تا ۳۰ سالگی تو این زندگی سختی کشیدم تا به اینجا رسیدیم الان ۳۰ سالگی حس میکنم نوبت خودمه قبل از اینکه دیر بشه 

حداقل روحیه ام زیاد میشه 

بقول شما ظرف  امسالم عوض کنم دوسال دیگه یه طرح دیگه داره میاد 

وای اسی خوب تونستی تا حالا هم من فقط اولویت خودمم ول کن بابا سرپیری دیگه فیشیال و لیزر و ابرسان میخو ...

آره عزیزم زیادی صبوری کردم از خود گذشتگی کردم مخصوصا بیشتر واسه خونه دارشدن مستاجری اذیت بودیم 

ولی دیگه حس میکنم الان ۳۰ سالگی دیگه فقط باید بخودم برسم و از زندگی لذت ببرم

ممنون از نظرت عزیزم درسته من از ۲۰ سالکی تا ۳۰ سالگی تو این زندگی سختی کشیدم تا به اینجا رسیدیم الان ...

واقعا خونه دار شدن و پس انداز تو این زمونه سخته . به نظرم مستحق یه استراحت و آخیش حسابی هستی

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    
واقعا خونه دار شدن و پس انداز تو این زمونه سخته . به نظرم مستحق یه استراحت و آخیش حسابی هستی

ممنون دوست گلم شوهرم خصلت خساست داره واسه همین پول گرفتن ازش سخته و حساب شده باید خرج کنم 

مثال من پولی که بهم میده رو ببرم بابت هر چی بدم کاری نداره ولی بیای بگی دادم بابت ظرف و ظروف الان لباس لازم دارم قبول نمیکنه میگه میخواستی مثلا پولتو بر خودت خرج کنی 

لیزر بری یا ضدافتاب بخری 

بخاطر همین گفتم ببینم دوستانم موافق این هستن که باید خرج خودم کنم یا خونه رو تکمیل تر کنم