2777
2789

۳ساله عقدیم دیگه خستهههه شددددم والا بلا خسته شددددم ب کی بگم😭😭😭

نمیتونم همش برم خونه مادرشوهرم شوهرمم نمیاد اینجا چون خیلی خونمون شلوغه از سرکار میاد خستس نمیاد اینجا منم درکش میکنم ولی کی منو درک کنه؟؟؟؟😭

یک ساله میخوایم عروسی بگیریم مادر من خیلی وقته با هزار بدبختی و مکافات جهیزیمو آماده کرده ولی خونواده شوهرم دریغ از یه نشونه ای ک حتی ما بفهمیم ک اصن تو فکر عروسی گرفتن هستن😭کاش وضع خودمون خوب بود خودمون عروسی میگرفتیم دیگه خسته شدم از صبح تا شب با شوهرم سرکاریم ولی هیچی به هیچی😭میگم عروسی نمیخوام فقط بریم سرخونه زندگیمون از این بلاتکلیفی راحت شم مادرشوهرم میگه نه ما پسر اولمونه باید حتما عروسی بگیریم خب اگر انقد اصرار دارین یه حرکتی کنین یه فکری بردارید

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻

کلا دوتا بچه دارن دریغ از یهههه کمک مالی ما با ماهی ۸ملیون قسط و ۷ملیون کرایه مغازه و چمیدونم هزارتا بدبختی دیگه داریم سرمیکنیم ولی یبار دلشون نسوخت ک سرمای زمستون تو برف با موتور میرفتیم سرکار😭😭الان میگید نباید توقع کنم اصن بحث توقع نیست بحث انسانیته ادم وقتی اونقد پولداره حتی اگر همسایشم گشنه بخوابه ب گردنشع چه برسه ب پسرش ک داره تا بوق سگ کار میکنه و هیچی نمیشه بابا یه هولی بده تو ک پول داری😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما با ۱۰ میلیون عروسی گرفتیم پارسال خخ 

چه جوری ؟ 

اینجوری که همه چی آوردیم بعد که شباش جمع کردیم همه بدهیامون دادیم تازه ۱۷ میلیون هم از رو شباش اضافه اومد برامون ☺️

کلا دوتا بچه دارن دریغ از یهههه کمک مالی ما با ماهی ۸ملیون قسط و ۷ملیون کرایه مغازه و چمیدونم هزارتا ...

من پدرشوهرم چنتا بچشو فرستاده خونه بخت براشون عروسی خوب گرفته برا دختراش جهیزیه خوب گرفته نوبت به شوهر من که رسیده دیکه هیجی نداره ههعی 

هستید بقیشو بگم؟دلم خیلی پره😭

به شوهرت بگو با مادرش صحبت کنه  که یه شب بیان خونه شما 

منو شوهرم رفتیم به مادر شوهرم گفتیم اونم یه تاریخ در نظر گرفت اومد خونه ما به مامانو بابام گفت اول ماه گفتیم آخر ماه  عروسی گرفتیم 

کاملا درکت میکنم:)با شوهرت صحبت نکردی درمورد عروسی؟

اون بدبختم داره تلاش خودشو میکنه همش میگه نون بازوی خودمو میخورم ولی اخه تو این شرایط اقتصادی مگه میشع ادم از صفر شروع کنه و بتونه خونه و ماشین و خرج زندگی و عروسی رو بده؟

منم داداش دارم حداقلش بابام یه ماشین بهشون داد و یه عروسی خوب براشون گرفت تو خونه ساختنم کمکشون داد

من هیچی نمیخوام ازشون فقط یا بزارن عروسی نگیریم یا خودشون عروسی بگیرن همین همین همیننننن😭😭😭

خب یه شب خانواده اونودعوت کنین بگین بیان راجب عروسی حرف بزنیم 

خونوادم پشتم نیستن باهاشون خیلی رودروایسی دارن

بابام ک میگه دخترمو دادم بهشون هروقت دوست داشتن میبرنش سر خونه زندگیش انگار من کالام ک منو فروختن ب اونا😭

اون بدبختم داره تلاش خودشو میکنه همش میگه نون بازوی خودمو میخورم ولی اخه تو این شرایط اقتصادی مگه می ...

منم چون شوهرم پول عروسی نداره باباشم که خداروشکر کمک نمیکنه://گفتم اشکالی نداره بریم مسافرت ولی مادرشون میفرمایند نه یه شب باید جشن بگیرین

دقت کن(بااایددد) بعد دیکه نمیگه از کجا پولشو بیاریم:///

اون بدبختم داره تلاش خودشو میکنه همش میگه نون بازوی خودمو میخورم ولی اخه تو این شرایط اقتصادی مگه می ...

تا وقتی مظلوم باشی بشینی گریه کنی همینه 

پدرت  باید محکم پشتت واسته به پدرشوهرم زنگ بزنه و توجیه شون کنه که خیلی زشته این دو تا جوون معطل گذاشتید 

فقط پدرت و بنداز جلو همین 

اگه بی محلی کردن شما هم بدون عروسی. برو سر زندگیت 

دنیا اونقدرها جدی نیست