من امسال یه بار اوایل سال یه بارم دوسه هفته پیش کورتاژ شدم.دوتا بچه هام ایست قلبی کردن.با قرص خیلی درد کشیدم دفع نشد مجبور به کورتاژ شدم.حالا اینحا همش میخونم میگن خوب نیست و این حرفا .بخدا از نظر روحی داغونم بمونه از نظر جسمی ضعیف.این ترس ام اضافه شده.فکرای دیکه ام که اگه نشه اگه دوباره تکرار شه ازونور.همش گریه میکنم.ینی واقعا دیگه رحمم مشکل دار نیشه؟آخه من بچه ندارم هنوز
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه بابا چه حرفا دختر داییم بعد 4 تا سقط بچه دار شد ولی برای خودت و بدنت بهتره که اول چندت ...
این دکترای عوضی میگفتم سقط اول بررسی نمیکنیم.به زور خودم یکیشون برای آزمایش نوشت معلوم شد مشکل انعقادی دارم.سر دومی ازاول امپول ضدانعقاد زدم ولی تا قلب تشکیل شد خونریزی و دفع لخته های بزرگ داشتم که فهمیدم هماتوم دارم آخرم سقط شد.حالا حتما تمام ازمایشارو میرم انجام میدم.ولی میترسم چسبندگی بگیرم