2777
2789
عنوان

شما بودین عمل می‌کردید ؟

410 بازدید | 23 پست

دوستان من یکشنبه تایم عملمه بعد خیلی دو دلم دکترم طبیعی کاره کارش قشنگع ها ولی خیلیییییی کوچیک نمیکنه یا اصن سربالا نمیکنه منم بینیم نیمه  گوشتیه میترسم کوچیک نشه زیاد از اونورم کار دکتر دیگر ای خوشم میاد که ۴_۵ ماه دیگه وقت میده منم شاغلم مرخصی خیلییی سخت میدن بهم نمی‌دونم چکار کنم واقعا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم خیلی دودلم 

نرو اصلا. من دو بار عمل شدم. دفعه دوم یه کم به نظر خودم نامتقارن بود انقدر حرص میخوردم دچار حمله عصبی میشدم.. تا قبل اون اصلا این حالت از عصبیت رو تجربه نداشتم... دیگه دیدم مردم اصلا متوجه نمیشم و خودم خیلی حساس شدم بی خیال شدم.. 

اکر طبیعی باشه که ضایع نکنه که خیلی خوبه که 

ولی خب اکر میخوای مشخص باشه عمل کردی بنظرم صبر کن پس 

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️

وقتی کوچیک نمیکنع سر بالا نمیکنه دقیقن کجای کارش خوبه؟

عزیزم بینی گوشتی همینجوریم فرم دادن بهش سخته چ برسه ک اینارم اوکی نکن خدت بشین فک کن این بینیتو عمل کنه دقیقن چیش قشنگ میش یا تغییر میکنه عمل نکن پیش این دکتر چیه یعنی ن کوچیک میکن ن سربالا پس چ گوهی میخوره دقیقن :/

نرو اصلا. من دو بار عمل شدم. دفعه دوم یه کم به نظر خودم نامتقارن بود انقدر حرص میخوردم دچار حمله عصب ...

دوست منم شبیه تو شده دیوونه هی میگه حس میکنم بینیم بده خیلی طبیعی دراورده درحالی ک اینجوری نیس خیلی قیافش گوگولیو ناز شده همه بهش میگنا ولی باز میگ ن باید ترمیم کنم

اگه بینیت  قوز یا افتادگی نداره دکتره هم میگی کوچک نمیکنه عمل نکن یا درمورد کارش بیشتر تحقیق کن .منم بینیم گوشتی بود عمل کردم تغییری نکردم اصلا کسی بعد عمل متوجه عملی بودن بینی من نمیشه . بعدم ک به دکترم گفتم گفت بینی گوشتی تغییر زیادی نمیکنه ..ینی دماغم همونجوری ک بوده هست تازه سربالایی هم شده .مثل تونل سوراخاش پیدان😂😂😂