2777
2789
عنوان

علائم طلسم چیه؟

1998 بازدید | 12 پست

من یه خاستگار سمج دارم.باتوجه ب گذشتم حوصله ندارم اصلا 

بعد پریروز باز اومدن خونمون اخر بار ک خاست بره مامانش گف  حتا با طلسمم که شده بهم میرسین.بعد خندید ک مثلاا شوخی کرده

مامانش یه اشنا سید داره ک تعریفشو زیاد شنیدم

از صب سر درد و بدنم یخهههههه تب اصلا ندارم قیافه پسره مدام تو ذهنمه و بشدت بدنم خستس انگار چندماهه نخابیدم.اما خابمم نمیاد هرچی حموم میرمو اب میزنم ب صورتمم فایده نداره.نکنه طلسم کرده باشه😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچین چیزی نیست جز اوهام و خیالاته ، ذهنتونو به هیچ وجه درگیر این قبیل اقسام نکنید . 

نماز اول وقت ، خواندن حتی یک آیه قرآن ، گاهی هم دادن صدقه = بیمه شدن در برابر این افکار و خرافات جاریه معمولی

🚶🏻‍♂️I AM
لابد دیدم.بعدشم من از شما سوال پرسیدم خب 

تورو خدا چرت نگو طلسم برای کارای شیطانی استفاده میشه که با کمک جن صورت میگیره حتی اگه قصد طرف خیر هم باشه 

باز توی زندگی هر دو فرد تاثیر داره چه فردی که طلسم میگیره چه فردی که طلسم میشه 

با گرفتن طلسم جن وارد زندگی هر دو شخص میشه 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤