2777
2789

یکی از اقوام ما خانومش بیماره برای خونه تکونی نیاز ب کمک داره بعد از شوهرش کمک خواسته شوهره گفته من نمیتونم کمک کنم خودمم بیمارم و کمرم درد میکنه و اینا

بعد خانومه متوجه شده سه روزه پشت سرهم اقا رفته خونه مادرشو تمییز کرده

بعدم ک بش گفته مرده گفته مادرمه وظیفمه دعای خیر میکهکنه برام

اون خانومه مشکلی با اینکه کمک مادرش کنه نداره ها ولی میگه چرا آقایون فک میکنن فقط کمک ب مادرو خواهرشون ثوابه! تو خونه خودشون دست ب سیاه و سفید نمیزنن برا مادر و خواهرشون خودشونو میکشن) :

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متنفرم از این جور مردا ‌ خب چی میشه ب زنش هم کمک کنه ‌ ب مادرشم کمک کنه . واقعا تف تو قیافه هیکلش . 

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔

خب با را بطه خرش  کنه براش کار کنه  اینا آدم بشو نیستن🤣🤣🤣

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

آقایون بیشتر دوس دارن به خانوادشون کمک کنن....شوهر من یک ساله هرروز وقتی از سرکار میاد میره خونه مادرش شامشو میده دهنش و میاد،یک روز نذاشته اینور اونور بشه....آخه مادرش سکته ایه

خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم سمتش فا ل ت اروت هم میگیرم ولی نع رایگان 🙅‍♀️همونطور کع میری سینما و نمیتونی رایگان فیلم تماشا کنی آره قربونت برم😅بخدا اصلا شبیه فالگیرا نیستم و سفیدم و چشم سبز ابی،از مادربزگم یادگرفتم ..قهوه ، شمع هم هست....البته یکی از شغل هامه و ازش درآمد کسب میکنم لطفا درک کنید... 👌لطفا تگ نکن شرمندتون بشم....همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 💋بوس پس کله تون،
😂بچه ننه ان  خب زن نمیگرف ور دل مادرجان میموند    

سنش زیاده طرف 50 سالشه

واسه کمک ب زنش بهونه میاره

سه روزه دربست در خدمت مادرشه

وظیفه شه ها ولی خب یکمم ب زنش کمک. می‌کرد راه دوری نمیرف

واقن این چیزا رو میبینم از ازدواج زده میشم

سنش زیاده طرف 50 سالشه واسه کمک ب زنش بهونه میاره سه روزه دربست در خدمت مادرشه وظیفه شه ها ولی خب ...

باید خانومه  از آقا پول بگیره ک یکیو  بیارن خونه رو تمیز کنه ینی کمکی باشه 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)