2777
2789
عنوان

زندگی پس اززندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 4917 بازدید | 174 پست
یعنی تو خودت اصلا اهل گناه نیستی  راست بگوشاید تو گناهکار نیستی ولی چرا بعضیا میگن دوزخ بود اتش ...

تمام تلاشم رو میکنم که گناه نکنم وازش دور باشم .اگرهم خدای نکرده سهوا انجام دادم بلافاصله استغفار میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میشه تعریف کنی چیا دیده؟

خیلی مفصل گلم نمیدونم چطور بگم خلاصش،این قضیه برا ۷ سال پیشه تمام جزئیات یادم نمونده راستش،من از اونایی ام ک دیر اعتماد میکنم حس میکردم حرفاش،دروغه و عوارض کما و بیهوشی،دارو بوده ولی چند سالی ک گذشت دیدم واقعا این آدم زیرو رو شده دیگ آدم سابق نیست باعث شد ک اعتماد کنم و باورش،کردم بنده خدا قبلن خیلی آدم افتضاحی بود هیچ چیزی رو قبول نداشت احترام شخصیت راست گویی هدف آخرت نماز،اعتماد شهدا هم ک کلا قبول نداشت میگه خاستن نرن پیشواز،مرگ همه چیز،براش،مسخره بود فقط،مردم آزار بود به هر روشی و بفکر راحتی خودش بود فوقلاده لجباز حس می‌کرد بیشتر از همه میفهمه و بلده و میگفت کی رفته اون دنیا ک میگن جهنمی بهشتی هست

تصادف باعث متحول شدنش شد چند ماهی کما بود برا من خیلی عجیب بود الان ک زندگی پس از،زندگی رو میبینم بیشتر باورش میکنم حرفاش،رو درک میکنم چون بعد گذشت ۷ سال حرفاش،مثل حرفای تجربه گرای این برنامه بود. خییییلی به هممون تاکید می‌کرد به قرآن خوندن و شهدا بعد این ک متحول شد...چون میگفت دقیقا صوت قرآن و شهدا نجاتش دادن تعریف می‌کرد ک کل چیزا رو می‌دیده مثلا مادرش،تو خونه رفیقش بالاسر جنازش خاهرش تو دانشگاه. هر کسی،ک هر جای دنیا بود اون تو یه تصویر همشونو می‌دیده گریهاشون حرفاشون همه رو میشنیده ولی هیچ کس حرفای اینو نمیشنیده میگفت زجر غیر قابل تحملی بهش وارد میشدهخیلی عذاب اور مادرش ک قران میخونده براش یا خانوادش صلواتدو دعا میفرستادن ،میگفت اون درده می‌رفته و صوت قرآن آرامش میداده بهش،دوباره این زجر شروع میشده میگفت نمیتونه توصیف کنه ک چقدر دردناک بوده میگفت بعد سالها ک اونجا زجر میکشیده چند ماهی بیشتر کما نبود این بنده خدا ولی میگفت من اونجا بیشتر از ۶۰ سال زندگی کردم بعد سالها زجر شهید روستای مادریش رو میبینه ک بهش،میگه سجده کن فقط سجده کن تا دردات آروم بگیرن. ی برگه هم بهش میده میگه بخون ک سوره حمد بوده خلاصه بعد خوندن میگفت آروم شده و کم کم. همه درداش تموم شده و هر روز،با همون شهید بوده میگفت این چند سال همش رو هوا معلق بوده و سرگردون...الان ک به زندگی برگشته واسه همه عجیب بود ی انسان دیگ متولد شد ی قرآن کوچیک دارههمیشه همراهمه  کوچکترین فرصتی ک داره میخونه و همیشه ام سر مزار،شهداس  خییییلی تاکید میکنه ک اموات ما ما رو میبینن ما درکی از اونا نداریم حتی شده یه صلوات هدیه بدین بهشون 

چون خودش،تجربه کرده بود میگفت چندین سال درد وحشتناکی میکشیدم بمحض اینکه اطرافیانم قرآن ی صلوات میخوندن اون دردا میرفتن قرآن ک تموم می‌شده دوباره درداش برمی‌گشتند

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
خیلی مفصل گلم نمیدونم چطور بگم خلاصش،این قضیه برا ۷ سال پیشه تمام جزئیات یادم نمونده راستش،من از اون ...

وااااای چقدر قشنگ😍😍😍

مرسی عزیزم خیلی خیلی لطف کردی و اینهمه برام نوشتی🙏🙏🥰

خیلی مفصل گلم نمیدونم چطور بگم خلاصش،این قضیه برا ۷ سال پیشه تمام جزئیات یادم نمونده راستش،من از اون ...

هنوزم باهاش در ارتباطین؟ اگه وقت کردی بازم برامون بنویس چه تغییرات رفتاری دیگه ای کرده❤️ 

هنوزم باهاش در ارتباطین؟ اگه وقت کردی بازم برامون بنویس چه تغییرات رفتاری دیگه ای کرده❤️ 

اقوام دور هستن گلم آره می‌بینیم همو هر چند ماه یبار

وقت داشته باشم میگم گلم چشم ببخشید ک نمیتونم زیاد وقت

بزارم باردارم فعلا حال ندارم😁

تغییر عزیزم نمیشه بگم فلان رفتارش تغییر کرده 

کلا یه شخصیت دیگه یه آدم دیگه یه استایل دیگ کلا یه انسان دیگه ای شده همه چیزش فرق کرده کل زندگیش حتی طرز لباس پوشیدنش

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
چی توش نوشته حالا اون دنیا هس یا نیس این برنامه درسته یا غلط

خودت بخونیش خیلی خیلی بهتره. بله اون دنیا و خدا هستن. خود نویسنده اول یه آتئیست و خداناباور بوده. وارد رشته روانشناسی میشه و یه تحقیقی رو با روش هیپنوتیزم درمانی شروع میکنه که ثابت کنه انسانها هیچ پس زمینه ای قبل از دنیا آمدن نداشتن و اصلا خدایی وجود نداره... ولی تو روند همین تحقیقات میبینه نه تنها خدا هست بلکه چه رازهایی در زندگی این دنیا و بعد از مرگ هست و چه عالم هایی وجود داره و ... تمام کتاب هاش نتایج تحقیقاتش هست و واضح همه چیز رو میگه... به گفته های کتاب هم میشه مثل خیلی از منابع دیگه شک کرد ولی همونطور که یه عزیزی که کتاب رو خوند و بعد به من معرفی و اصرار کرد بخونم گفت، وقتی با شهود درونی ات میخونیش، تمام وجودت میگه خط به خط حرفهای کتاب راسته. توصیف اش از خدا بی نظیره

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !