2777
2789
عنوان

اين تاپیک ،تاپیک برآورده شدن آرزوهاست😍

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 53 پست
عزیزم برات صلوات فرستادم از ته دلم دعات کردم توام برام دعا کن برای امضام این که همه چی زودتر درست بش ...

قربونت برم اخه🥺♥️

چشم حتما عزیزم وقتی قرآن میخونم برات دعا میکنم الانم از ته دلم برات دعا کردم انشاءالله به همین زودیا بیای تاپیک بزنی که به عشقت رسیدی🥺😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کنین برای من ...واقعا اوضاع بدی دارم  خدا کی میخاد بهم نظر کنه  کفر نباشه ..خسته شدم ...

من زیاااد بهش گفتم چرا یه نظری نمیکنی بهمون مگه ما بندت نیستیم!!🙂کلا بر هر دری میزنم بستس 

انگاری مصلحت من توی هیچ چیز نیست 

انشالله به هرچی میخوای برسی عزیزم آخرشب قرآن میخونم برات دعا میکنم الانم به نیت همه آيت الکرسی میخونم🥺

خانما،من واقعا تو مشکلات حادی قرار دارم،هرکسی که واسم دعا کنه امیدوارم صدها برابر بهترشو تو زندگیش م ...

انشاءالله همه مشکلاتت حل بشه منم مثل تو توی بدترین شرایطم انشاءالله یه جوری خدا دستمون بگیره که از خوشحالی باورمون مشه

من زیاااد بهش گفتم چرا یه نظری نمیکنی بهمون مگه ما بندت نیستیم!!🙂کلا بر هر دری میزنم بستس  ان ...

منم اخرشب می‌خوام بعد مدت ها قرآن بخونم حتما دعاگوت میشم🥲

واقعا من الان دوماه خونه بابامم خسته شدم هرچی تلاش کردم برای مگه داشتن زندگیم نشد جواب نمیده ..هرچی من بیشتر تلاش میکنم بیشتر شوهرم گند میزنه..مگه چند سال می‌خوام عمر کنم خدا ده سالشو اینجوری ازم گرفت..

انشاءالله تو خوشی غرق شی ت زندگیت مشکلی نباشع دیگ برا منم دعا کنین ب حاجتم برسم هرچ زودتر لطفا(تاعی ...

قربونت برم انشاءالله به هرچی تو دلته برسی بهش برات دعا میکنم 

یه حسی بهم میگه بهش میرسی😍

منم اخرشب می‌خوام بعد مدت ها قرآن بخونم حتما دعاگوت میشم🥲 واقعا من الان دوماه خونه بابامم خسته شدم ...

قربونت برم 

برات دعا میکنم که خیلییی زود همچی درست بشه جوری که فردا شب از خوشحالی بیای تاپیک بزنی