2777
2789
عنوان

کسی از 35 هفتگیش از شکمش عکس داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهو جان متاسفانه باباشون اجازه نمیدن وگرنه خودم تالا دوتا تاپیک عکس زدم ولی اولش به بچه ها گفتم خودم عکس نمیتونم بذارم، دور شکمم یک ماهی هس 110 مونده وزنمم یکی دو هفتس ثابته
بچه ها میشه برای سلامتی بچم یه صلوات بفرستین به وقت و سالم بدنیا بیاد؟
آره هدی ماه آخر چی خوردی؟ مخصوصا قندی رو بگو چون من قندم لب مرزه نمیتونم زیاد قندی بخورم
مال من هفته ۳۱ ۱۸۰۰بود دنیا اومد ۳۶۰۰بود وزنش خوب بوده بعدم مهم اینه که سالم باشه اگه طبیعی میخوای لاغر باشه بهتره
سفارش بهترین ماسک گل سرخ ضد جوش اکنه کک لک روشن کننده. پودر لاغری وچاقی معجزه  پودر افزایش تخمک و اسپرم. پودر ضدعفونت شستشو ...شماره ارسال 09133636094
عزیزم میگم آخه بخاطر قندم چند روزی هس حدودا یک هفته که اشتهام خیلی کم شده برا همین نگرانم
دارم وسوسه میشم امروز برم سونو :-) سونو با سونو مگه فرق داره ؟ مکانیزم دستگاها یه جوره دیگه، حتما باید برم همون سونو قبلی؟
من بچه اخری شکمم خیلی کوچیک بود هرکی می دید میگفت شکمت به ۶ماه میخوره اصلا به شکمت نگاه نکن همینکه تکون میخوره کافی وزن بچه به اندازه شکم نیست
سفارش بهترین ماسک گل سرخ ضد جوش اکنه کک لک روشن کننده. پودر لاغری وچاقی معجزه  پودر افزایش تخمک و اسپرم. پودر ضدعفونت شستشو ...شماره ارسال 09133636094