2777
2789
عنوان

بعد از مرگ چی میشه

143 بازدید | 13 پست

به احترام به همه دوستان خواهش میکنم این تایپک رو گزارش نزنید چیز خاصی هم نیست 

من یه نظر جالب در مورد زندگی دارم این فکر ها انگار یه. شبه ریختن تو سرم فکر میکنم که ما انسان ها به دنیا اومدیم. که زندگی کنیم (حالا همه میگن که مگه الان داریم. چیکار میکنیم؟) راستش واقعا از خودتون بپرسید که دارید زندگی میکنید ؟ زندگی کردن به معنی اینکه احساس کنی چی هستی بنظر. من تنها کاری که باید توی این دنیا کرد انسانیت و عشق ورزیدن هست  خودم به یه احساسی رسیدم که هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ناراحتم کنه یه مدت کوتاهی ناراحتم ولی بعد انگار روحم خودش دوباره ترمیم میشه فکر میکنم که اگر خوب زندگی کنیم بعد از مرگ به یه درجه بالایی میرسیم 

یه جوری شدم که افکار بقیه برام خنده داره. میبینم طرف مثلا پز یه. چیزیو بهم میده. فقط خنده ام میگیره که واقعا زندگی براش چه معنایی داره ؟که درگیر این چیزاست 

شما هم نظرتون رو بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم

مثل تو شدم

ولی گاهی یادم میره این دنیا فانیه و غصه میخورم...ولی سعی میکنم با تمرین به خودم بیام و رشد کنم☕️🤍🌿🦋

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
همینطوره. خدا مارو خلق کرده به هم عشق بورزیم. 

واقعا به این فکر میکنم چرا مردم. انقدر درگیر دنیا شدن طرف یک سال کار میکنه ولی حاضر نیست یه روز حال خودش رو خوب کنه

منم مثل تو شدم ولی گاهی یادم میره این دنیا فانیه و غصه میخورم...ولی سعی میکنم با تمرین به خودم بیا ...

وای خیلی خوبه قشنگ وقتی با بقیه هم. صحبت میشی متوجه میشی چقدر افکارشون کوتاه و پوچ هست

راستش دنیا واسه من فقط یه مفهوم داره:

اونم اینه که اومدم زجر بکشم.

زجر از دست دادن عزیزانم رو.

زجر دیدن این که عشقم همه وجودم با یکی دیگه ازدواج کرده.

زجر این که همسرم من رو دوست نداره و دائما داره دعوام میکنه.

زجر این که هیچ لذت و دلخوشی تو این دنیا ندیدم.

واقعا به این فکر میکنم چرا مردم. انقدر درگیر دنیا شدن طرف یک سال کار میکنه ولی حاضر نیست یه روز حال ...

چون فکر میکنیم همیشه اینجاییم. مرگ اطرافیان رو میبینیم ولی تصوری برای خودمون نداریم.  واقعا اگه ادما به مرگ فکر کنن هیچ کس کلاهبرداری یا خیله کارای دیگه رو انجام نمیدن 

وای خیلی خوبه قشنگ وقتی با بقیه هم. صحبت میشی متوجه میشی چقدر افکارشون کوتاه و پوچ هست

آره همینطوره

ناراحت کننده هست

اما من خودم هنوز اول راهم و تازه کار

نمیتونم از بالا به بقیه نگاه کنم

خطاکارم و ضعف دارم

اما دوس دارم خیلی زود قوی بشم و به کرامت انسانی دست پیدا کنم🥲

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
راستش دنیا واسه من فقط یه مفهوم داره: اونم اینه که اومدم زجر بکشم.  زجر از دست دادن عزیزانم ر ...

سعی کن بیشتر به این فکر کنی که تو واقعا کی  هستی و چرا اینجایی مطمعنم میتونه کمکت کنه که حالت بهتر شه من خودم اتفاق هایی برام افتاد که هرکس جای من بود یا خود کشی میکرد 

یا در خونشو می‌بست و هیچ وقت پاشو بیرون نمیذاشت هیچ وقت فکرشم نمیکردم خوب بشم یعنی خوب نشدم خودم حال خودمو خوب کردم به این نتیجه رسیدم. بقیه فقط یه همراه هستند ولی مهم خودتی  همه میرن  بنظر من هیچ عشق کاملی توی این دنیا وجود نداره فقط خودتی که میتونی به خودت عشق بدی 

شب عیدی من با تمام وجودم دارم میسوزم.

عزیزدلم امیدوارم بزودی زود بهترینها براتون رغم بخوره. درکت میکنم بعضی وقتا خودمم احساس میکنم من تحمل بعضی سختیارو ندارم. ولی با صبر همه چیز درست میشه توکلت بخدا باشه