من هنوز تازه وارد هفته ۹شدم از الان به من میگه چیه چیه منم میگم مادر من هنوز دکترمو مشخص نکردم چ برسه به جنسیت اصلا چه فرقی میکنه چی باشه دنبال اینه ببینه پسره اگه پسر باشه بیاد کمکم و همش بهم برسه اگه دختر باشه بشینه خونه زنگم دیگه نزنه اخه یکی از جاریام بچه ۴مش پسر شد ۳تای اولی دختر بودن بعد اون همه دختر واسه سومی کلی جشن و مهمونی گرفت فامیلامون دعوت کرد اما برای همه جاری هام ک دخترشون میشد هیچکدوم از این مهمونی ها نبود فقط واسه پسرا بود دوس داره پسر بشه خودش۸تا پسر آورده الان میگه کاش یدونه دختر داشتم کمک حالم بود من پسر زا هستم فلان در حالی ک اصلا جنسیت بچه به مرد مربوطه حالا همش ب من ترشی میده میگه بخور انگار اگه ترشی بخورم بچم پسر میشه منم بعضی وقتا ترشی دلم میخاد بخورم اما بعضی وقتا حالم بهم میخوره اینم هعی میگه بخور بخور ترشی
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توجهی نکن بهترین راه ممکن اگه حساسیت نشون بدی و یا فکرشو بکنی در واقع بهش اجازه این حرکات رو میدی
باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم. "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
خب همه ما میدونیم ک پسر داشتنش مهم تره دختره و طبیعی و باید بپذیریم اینو ...پسر ریشه ادم و دختر تیشه..بقول فردوس درسته دخترا بیشتر ب داد خانواده میرسن اما خب پسر ک راه پدر ادامه میده دختر وقتی عروسی کنه فامیل شوهرش روشه .میگن زن فلانی .ولی درکل دوتا جنس نعمته و من دوتارو دوستدارم