2777
2789
عنوان

کاربرای اقا خیلی بیشعورید:|

669 بازدید | 39 پست

چند دقیقه پیش درباره ختنه یه تاپیک زده بودن یکی پرسید چرا اینکارو میکنن

منم نوشتم که این سوال سوال منم هست

لایک کرده اومده درخواست داده

ظهری تو تاپیک یه خانم عکس اندام گذاشتیم اومده لایک کرده درخواست داده

واقعا وقیح و بیشعورید:/حق دارن تا دیدنتون تو سایت فحشتون بدن:/

من نظر کرده خداوندم🧚🏻‍♀️💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با اینکه از جمع بستن خوشم نمیاد

ولی واقعا محتوای سایت برای آقایون نیست 

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
بعضیا شون که بیمارن

عزیزم میشه راهنماییم کنی کنکوریم

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

مرد درست حسابی توسایت بارداری چه هدفی جز این داره خواهرمن؟مریض روانی هستن

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

یه احمقم به من درخواست دوستی داده بود اسم کاربریش دانیال بود مردک احمق من اتفاقی دستم خورد قبول کردم بعد پیام داده آیدی تلگرامتو بده ازونجا نودتو بفرست اره حتما میدم من ک...مم دستت نمیدم 

چه شخصیت پایین و درک پایینی دارید که جمع می بندید  باعث تاسفه افرادی مثل شما وجود دارن که اینق ...

تو خوبی نه که حامله میشی حتما لازمته این سایت مرتیکه خاله زنک پرو پرو اعتراض هم میکنه برو گمشو از تاپیک بیرون

من نظر کرده خداوندم🧚🏻‍♀️💕