2777
2789
عنوان

لطفا برام دعا کنین مامان شم😢

95 بازدید | 8 پست

میشه موقع افطار یادم کنین و برام دعا کنین خدا یه نی نی سالم و صالح بهم بده این ماه

۲ ساله اقدامم اوایل همه چیم سالم بود اما انقدر دارو و ... مصرف کردم که همه هورمونام به هم ریخته و دارم بدتر به مشکل میخورم

توروخدا دعا کنین 

واقعا به یه غافلگیری از طرف خدا و یه خوشحالی از ته دل نیاز دارم

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم از لطف همگیتون🩷

انشاءالله خدا بهترینارو سرراهتون قراربده 🌹

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/

عزیزم ان شالله خدا ب زودیمراد دلت رو بده، اما دارو بدترت میکنه و همینکه اول مشکل نداشتی اما دارو خوردی اینطور شدی از عوارض داروئه دو ماه قطعش کن تو این دو ماه فقط ورزش و پیاده روی و اصلاح سبک زندگی، بعد از دوماه اقدام کن حتما نتیجه میگیری، اینو متخصص زنان گفت، میگفتش که وقتی دارو میخوری دو ماه بدنت تحت تاثیر داروئه قطعش کن وگرنه بدنت داغون میشه

عزیزم ان شالله خدا ب زودیمراد دلت رو بده، اما دارو بدترت میکنه و همینکه اول مشکل نداشتی اما دارو خور ...

بله درسته

دوره داروهام تمام شده سه ماهه

اما خب عوارضش هست تو بدنم

کلینیک ناباروری رفتم جدیدا و بعد عید باید برم ازمایشاتم رو نشون بدم و میدونم باز دارو میدن 

برای همین دوست دارم این ماه باردار شم که دیگه انقدر دارو مصرف نکنم و از طرفی انقدر انتظار نکشم و هزینه نکنم