2777
2789
عنوان

یک سگ تا چند روز بدون آب و غذا زنده میمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 70 پست
انگار بد عادت و خوش اشتها بارش آوردن بدون فکر به پول حسابشون

مشکل پولش نیست 

بخاطر پول ب حیوون غذا نمی‌دادم ک 

مشکل اینه ک دیگه باید برم نميتونم وایسم  پیشش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال ما نیس  مال کسه دیگست  ما دیگه نمیتونیم جا سگ وایسیم  میخام بدونم تا صاحبش میا ...

خب ب صاحابش بگین عجب ادمایی هستین بزارین اون بسپاره به یکی دیگه تا خودش بیاد یا ولش کنین بیرون بره غذا پیدا کنه  بخدا حیف اسم ادمیزاد ک رو.خودمون گذاشتیم

مال ما نیس  مال کسه دیگست  ما دیگه نمیتونیم جا سگ وایسیم  میخام بدونم تا صاحبش میا ...

شما نمیتونستید چرا قبول کردین گناه داره بابا حیوونی الان گشنه شه خب واقعا من نمیدونم چی بگم اونم حق زندکی داره مثل ماانسان ها واقعا متاسفم پول غذای سگ نهایت ۵۰۰ تومان ایما باشه به صاحبش بگو پولشو بریزه

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

خب رهاش کن  تاامرثز هم ک بهش غذا دادی خدا خیرت بده  خدا روزیشو تو کوچه خیابونا میده

یکی دوروز دیگم صبر میکنم اگه نیومدن دنبالش ولش میکنم بره 

خیلیم بزرگه خیلی تو کوچه خیابون نمیتونم ولش کنم باعث وحشت مردم میشه باید ببرم تو ی کوه ک باز اونجا نمیتونه غذا پیدا کنه 

مشکل همینه ک خیلی بزرگه مثل سگای کوچه خیابون نیست 10 برابر اوناست 

یکی دوروز دیگم صبر میکنم اگه نیومدن دنبالش ولش میکنم بره  خیلیم بزرگه خیلی تو کوچه خیابون نمیت ...

خب گلم ببین شماره کمپ پیدانمیکنی زنگ بزنی بیان ببرنش

یا مددجو و حامی حیوانات

عکسشو نداری؟؟

اسم کاربری همینطوری ثبت شده

کاش تمام افرادی که دنبال خرید حیوان خانگی هستند، اول مسئوليت پذیری و انسانیت را یاد می گرفتند.  

شما رها کنید بره، حداقل خودش غذا پیدا می کنه و زنده می مونه. جایی بسته باشه یا حبس باشه، می میره از گرسنگی...

صاحبش هم حق اعتراض نداره، اگه ذره ای بهش علاقه داشت، یکسال واگذارش نمی کرد به شما....

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

گربه تا ده روز میتونه تحمل کنه 

و مطمینا یگ بیشتر 

لاغر میشه ولی نمیمیره 

خب ولش کنی کجا بره؟ حمله نکنه ب کسی؟ میفروشی یا نه?

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
خب ب صاحابش بگین عجب ادمایی هستین بزارین اون بسپاره به یکی دیگه تا خودش بیاد یا ولش کنین بیرون بره غ ...

دیگه یکی دو روز دیگه صبر میکنم اگه نیاد باید یه غلطی بکنم دیگه 

کاش تمام افرادی که دنبال خرید حیوان خانگی هستند، اول مسئوليت پذیری و انسانیت را یاد می گرفتند.   ...

آره درسته ولی نمیدونم کجا رهاش کنم 

باور کنید اندازه سگای تو خیابون نیست خیلی خیلی بزرگتره