باید برم پیش پلیس خودمو معرفی کنم ؟؟؟؟ قضیه اینه که ......ده سال پیش در تاکسی رو باز کردنی خورد به موتوری موتوری پخش شد زمین منم هول شدم سریع صحنه را ترک کردم الان از پلیسا راهنمایی میخوام آیا باید برم پیش پلیس جریان رو بگم ؟ عذاب وجدان دارم . آشنا دارید پلیس خانما کمکم کنید
اصلش اینه طرفو یه جوری پیدا کنی حلالیت بگیری بخاطر عذاب وجدانت
نمیدونم بتونی پیداش کنی یا نه؟
پلیس هم فکر کنم در صورتی میتونه پیدا کنه که طرف اون موقع رفته باشه شکایت کرده باشه
پیاو نهماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاشهات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمیجنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!
از سمت راست کسی حق نداره سبقت بگیره و دیگه حق با شما بوده، ولی چپ تو مسئولی دیگه الان کاری نمیتونی بکنی، ردمظالم بده ینی پولی که در ازای ظلم به شخصی به فقیر میدی