2777
2789

حالم انقدر بده فکر میکنم فقط با خودکشی میتونم آروم شم 

تورو خدا یه حرفی بزنید یه کاری بگین بکنم یکم آروم بگیره ذهنم فراموش کنم جریان های گذشته و برم سراغ زندگیم😭😭😭😭تورو خدا دارم دیوونه میشم کمکم کنید 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشده؟

حالم بدهههه هیچ کس از من خوشش نمیاد کسی که میخواستم و بخاطرش همه کار کردم گفتش کسی دیگه رو دوس دارهههه

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
حالم بدهههه هیچ کس از من خوشش نمیاد کسی که میخواستم و بخاطرش همه کار کردم گفتش کسی دیگه رو دوس دارهه ...

این حال آبانت عادیه عزیزدلم منم دو ماه پیش بعد خیانت دوست پسرم همین بودم الان رفته رفته داره حالم بهتر میشه اصلا اصلا ارزش ندارن بخوای خودکشی کنی هیچ کس تو دنیا این ارزش و نداره سعی کن آروم باشی و تصمیم اشتباه نگیری بعضی آدما بهتر که برن از زندگی مون 

این حال آبانت عادیه عزیزدلم منم دو ماه پیش بعد خیانت دوست پسرم همین بودم الان رفته رفته داره حالم به ...

چطوری خودتو آروم کردی چیکار کنمممممم

سنت خیلی حساسه عزیزم این جوری فکر می‌کنی الان سعی کن آروم باشی و به چیزی فکر نکنی برو بخواب یا یه فی ...

فیکم چی ببینم 

نمیتونم بخوابم تو خواب اذیت میشم همش

چطوری خودتو آروم کردی چیکار کنمممممم

زمان خوشگلم ، بخدا زمان بگذره هم خیلی آروم میشی هم تازه میفهمی بهتر که این جور آدم بی لیاقتی از زندگیم رفت بیرون زمان همه چیو حل می‌کنه الان اگر دوست داری گریه کنی جیغ بزنی هرچی این کارو انجام بده ، همه آدما این موضوع رو تجربه میکنن فکر نکن فقط خودت این درد و تجربه کردی قشنگم به زمان و صبر نیاز داره تا دردت تموم بشه و بتونی به موضوع منطقی نگاه بکنی الان فقط گریه کن تا روحت از درد این اتفاق آروم بگیره بعد همه چی درست میشه کم کم