2777
2789
عنوان

واکسن گارداسیل اره یا نه؟ 🤔💉

368 بازدید | 34 پست

سلاام پیشاپیش چهارشنبه سوری و عیدتون مبارک🔥🌸

دوستان اطلاعی درباره این واکسن گارداسیل (برای زگیل تناسلی و hpv هست) داره؟ من هلندی ساخت امریکا رو تونستم پیدا کنم ولی میترسم عوارض داشته باشه نظر شما چیه؟ 🤔💉

^_^ my mixed feelings

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا ماجرای واکسن ها چیز عجیبیه

نمیشه بهشون اعتماد کرد

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

عزیزم از کدوم داروخونه گرفتی؟

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
عزیزم از کدوم داروخونه گرفتی؟

سلام خوشگلم راستش من کلللل استان فارس رو گشتم فقط ایرانیشو داشت اینو یکی از دوستام از لرستان گفت یکی از داروخونه هاش داره گویا

البته با نسخه پزشک

^_^ my mixed feelings
سلام خوشگلم راستش من کلللل استان فارس رو گشتم فقط ایرانیشو داشت اینو یکی از دوستام از لرستان گفت یکی ...

اهان خیلی دوره.دیگ ندارن؟😬

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
جدیی؟ خودمم خیلی پیگیر بودم تا بلاخره پیدا کردم ولی یهو گفتم نکنه مثل واکسن کرونا باشه ضرر داشته باش ...

چند خریدی ؟. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c