2777
2789
عنوان

دوستان کمک لطفا

25 بازدید | 44 پست
خانوم سابق همسرم دختر ۱۴ ساله رو از خونه بیرون کرده،دیشب ساعت ۲ نیمه شب زنگ زده به همسرم که دیگه من این بچه رو نمیخوام،همسرم میخواد ببرتش بهزیستی یا کانون،بهش گفتم چند روز بیارتش پیش ما تا یکم مادرش آروم شه بالاخره مادر که بچه رو دور نمیندازه لابد عصبیش کرده،به نظرتون حرف بدی زدم؟البته همسرم رد میکنه اما من چون خودم فرزند طلاقم اون بچه رو درک میکنم

خوشبختی من،پیدا کردن تو از میان این همه ضمیر بود.

الهی اون بچه چه میکشه.تو بحرانیترین شرایط زندگیش پدر و مادرش اونو نمیخوان.چه دنیای بدی.تو خانمی کن نذار واقعا گناه داره
گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....یا الله راضیم به رضای تو❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوقلو باردارم گلم،دلم نمیاد اون بچه آواره بشه،البته به همسرمم حق میدم چون اون زن با حیله گری خونه و ماشین همسرمو بالا کشید حضانت بچه هم خودش قبول کرد

معصومه جان همسرم تموم خرج بچه رو میده،نمیدونم اون عوضی چرا باز چشم به زندگیمون داره،اوایل ازدواج بچه رو پر میکرد مبنداخت به جون همسرم منم سعی میکردم آروم کنم همسرمو اما الان تا دیده باردارم از نقطه ضعف همسرم داره سواستفاده میکنه و بچه رو اسیر میکنه

احتمالا بچه هم بچه حرف گوش کن وسربراهی نباید باشه که با مادرش درگیر میشه کارت سخته عزیزم
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.