2777
2789

به شدت پولکی ام خسیس نیستماااا خیلی پولکی ام یعنی از شوهرم انتظار دارم مدام کادو های گرون بده و اصلا خوبیای دیگشو نمیبینم دیگرانم همینطور یا یکاری واسه کسی میکنم انتظار دارم ازش کسی ازم پول قرض بخواد از چشمم میوفته و کلا حرص مال دنیارو زیاد میخورم

بر سرش چتر گرفتم دیدم، او خودش باران است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا مثل خواهرم هست اخلاقت اونطوری که توصیف کردی🤦🏼‍♀️

با اینکه هم پدرم وعض مالیش خیلی توپه هم شوهرش خیلی پولداره بازم حریصه 

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵
ریشه در کودکیت داره 

دقیقا چون بچه بودم یادمه بعد بدنیا اومدن خواهرم مدام واسه اون خرید میکردن یا مادرم تا دعوامون میشد میگفت هیچی واست تمیخرم ببینم چ غلطی میکنی و الان هر وقت لباس میخرم یاد اون روزا میوفتم و ولع خرید لباس دارم هر چی میخرم سیر نمیشم

منم خیلی پولکی ام من دوست ندارم کادو گرون قیمت بگیرم دوست دارم شوهرم تند تند مبالغ بالا به حسابم بریزه دیگه بدبختی کادوهاش به چشمم نمیان چند وقت پیش بهش گفتم دفعه دیگه لطفا طلا نگیر من با یه ماشین خوشحال میشم😶

قیافه اون لحظه شوهرم اینجوری شد🤯

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
ریشه در کودکیت داره 

روانپزشک روانشناس ها وقتی دردتو میگی: ریشه در کودکی داره😑

ولی اره امکانش هست

مثلا خونواده زیاد از نظر مالی خواسته هاتو تعمین نمی‌کرده یا چشمتو سیر نکرده

یا طعم بی پولی رو چشیدی 

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵
عزیزم خودتو جای شوهرت بگذار واقعا پول در آوردن تو این دوره زمونه خیلی سخته

خیلییییی درکش میکنما بخدا ولی بعضی وقتا یجیزی تو وجودمه انگار خودم نیستم و دعوا میگیرم باهاش بدون اینکه این مشکلو به زبون بیارم یا یجاهایی کمک میکنم با خودم حس احمق بودن بهم دست میده

منم خیلی پولکی ام من دوست ندارم کادو گرون قیمت بگیرم دوست دارم شوهرم تند تند مبالغ بالا به حسابم بری ...

🤣🤣🤣