2777
2789
عنوان

غبطه خوردن به جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 9681 بازدید | 244 پست
منم همینجوریم پارسال عید گفت عیدی و تولدت یه دفعه باهم میدم جلو شوهرم گفت  هیچی نداد منم بروش ن ...

دقیقا به قول شما نفس کارمهم پول عقدم ۱۸۰۰ شد مامانم گفت بدین ما یه گوسفندمیخایم بخریم (دامداری دارن) بعد این گوسفند زادوولد میکن میدیم خلاصه نه پولو دادن ن گوسفند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این فراموش نکردند فقط آسیب به خودمون میزنه ولا غیر.....الان از من فقط یه مجسمه مونده نه حال دارم نه ...

میگم ادم یادش میر یهو تو دوروبرش میبین بقیه رو اذیت میشی 

چشم اسکرین گرفتم خیلی ممنون

من همینجوری بارها گفتم بااشک گفتم ادمیم ک زود بغض میگیزتم به مامانم میگم توک اخلاق منومیدونی به من ز ...

میفهمم چی میگی بخدا

ی مدت خودتو ازشون بگیر

ی مدت طولانی

مثلا کارایی که قبلا میکردی رو نکن

من برای اطرافم ی جوریم که بودنم حس میشه یعنی شاید از بس بودم که دیگه عادی شدم اما برم خیلی متوجهش میشن

توام اینطوری باش ک میری نبودتو حس کنن

ادمی که حس نکردم کلا بزار کنار

بخدا من از وقتی با فراموشی اشنا شدم بهترم

انشالله که خدابه تنتون سلامتی بد درسته ظاهرونباید مقایسه کرد اما اگه پدرومادر به بچه هاشون مساوی محب ...

و اینکه میگی نشخوار فکری داری اینا نشونه از بیماری داره ...تا واقعا مثل من کارد به استخوانت نرسیده بیخیال شو ...بهت پیشنهاد میکنم ویتامین ب۱ ۳۰۰ و منیزیوم و ب۶ همه قرص هستند بخری استفاده کنی تا عملکرد مغزت بهتر بشه ...وگرنه بعدا بیخوابی هم میگیری و کم کم میشه افسردگی 

دوستان خیلی ممنون واقعا قصدم تاپیک پربازدید وازاین حرفا نبودازهمون اول باگریه شروع به تایپ کردم بعدش که دیدم کلی ارومم کردیدو فهمیدم واقعا هستن کسایی که مثل منن یاحتی ناراحت کنندس اما ازمن شرایطشون سخت تر حالم خیلی بهتر شد جدی میگم هرچند ک فراموش نمیش چون ادم انتظارش از مادر خیلی بیشترازاین حرفاس اما بازم کمی دلم اروم شد

میگم ادم یادش میر یهو تو دوروبرش میبین بقیه رو اذیت میشی  چشم اسکرین گرفتم خیلی ممنون

من الان جلسه چهارم روانشناسی هم رفتم ...شفای کودک درون هم خیلی خوبه چون روانشناس داره باهم کار میکنه ولی کتابش هست اما من تو کتابراه نتونستم پیدا کنم باید یه سر به یوتیوب بزنم اگه نداشت باید کتابش را بخرم ما از کودکی اسیب دیدیم 

من الان جلسه چهارم روانشناسی هم رفتم ...شفای کودک درون هم خیلی خوبه چون روانشناس داره باهم کار میکنه ...

دقیقا من حالم خوبه شوهرم خوبه خانوادش خوبن اما اون زخمی ک خانواده خودم رودلم میزارن اجازه نمید خوشبختی کامل و حس کنم چون همیش اون کمبود ودارم

من تا نیم ساعت توجام فکروخیال نکنم خابم نمیبر

اول قرصهای ویتامین که نوشتم برات بخر بخور اگه اهن هم کمه کپسول سیدرال فورت بخر بخور یبوست هم نمیده ...دوم اینکه افکارت را بنویس اگه شده هر روز یا هر ساعت و سوم مدیتیشن کن از یوتیوب داره بدنت ریلکس میشه 

انشالله که خدابه تنتون سلامتی بد درسته ظاهرونباید مقایسه کرد اما اگه پدرومادر به بچه هاشون مساوی محب ...

نه والا اشتباه میکنید

من با خواربرادرم خیلیم خوبن 

خواهرام میگفتن مامان بیشتر تورو دوست داره با من سرد میشدن اما اوناهم عادت کردن 

تقصیر ما چیه یکی بیشتر یا کمتر دوستمون داره 

ولی بی سیاستن الان مادرشوهر من جلوی این بچش جوری نشون میده انگار اون یکی بچشو خیلی دوست داره یا جلواون یکی ی جور نشون میپه انگار عاشق این یکیه 

بخدا خواهرشوهر و برادرشوهرم خیلی با شوهرم لج شدن درحالیکع اتفاقا اونا میان بیشتر براشون وقت میزاره مثلاما میرفتیم همشتو گوشی بود یا تلوزیون میدید اما اونا که میرن خیلی باهاشون خوب تره 

حتی جاریم ی بار گفت شوهرت مریض میشه مامان بدوووووو بدوووووو میاد براتون چرا واسه ما نمیاد هاااان؟ 

خندیدم گفتم( عزیزم ماهم فکر میکردیم برای شما میاد ولی همسر من کرونا گرفت یک ماه کامل افتاد خونه یه بار زنگ نزد حالشو بپرسه یا بگه دخترم دست تنهایی اول زندگیته کمکی ازم بر میاد؟ 

یا بارها مریض شده اصلا مادرش هیچ نگفته تازه زنگ هم زده گفته مراقب پسرم باش در این حد یعنی بعد شما به چیه این میگی اومدن) 

یعنی در این حد بی سیاستن همه بچه هاانداختن جون هم الان همه قهرن باهم

میفهمم چی میگی بخدا ی مدت خودتو ازشون بگیر ی مدت طولانی مثلا کارایی که قبلا میکردی رو نکن من برا ...

وای چقد خوب تشریح کردید خب یه چیزی که هست از نظراونا هیچ رفتار بدی ندارن مثلا من خودمو اروم میکنم میرم خونشون بعدمیبینم برنجی ک برا مهمون زیاد میزارن و جلو مام میزارن دلم میشکن بعدمیبینم ک ماهرروعده هم بریم خونه مادرشوهرم انگار خونه خودمه هرجوردلم بخاد میتونم رفتارکنم به قران توخونه مادرشوهرم بااختیاربیشتری میرم سریخچال یا مثلا غذایی ک بخام و میتونم درست کنم ولی مامانم این اجازه رو به ادم نمید