2777
2789
عنوان

یعنی باردارم؟؟؟

120 بازدید | 12 پست

بچه ها سلام 

من ۱۲ روزه درد پهلو و زیر شکم و زیرناف دارم 

زانوهام درد میکنن و باعرض معذرت ترشح نسبتا رقیق سفید هم دارم

پهلو هام یوقت سمت چپ تیر میکشه یوقت سمت راست 

ماه قبل لاپاراسکوپی کردم و این ماهم قرص و امپول استفاده کردم

بنظرتون امکانش هست باردار باشم؟

دیروز تست زدم منفی بود 

فکر کنم زود زدم

میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️

انشاءالله که هستی🥰

برا منم دعا کن💔

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊    عطیه سادات شیطون دختر گلی‌مه🥰🧡💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله بارداری .. منم ماه پیش این علائم رو داشتم درد پاهام یکم شدید تر بود تیر میکشید ‌ک پری شدم من ...

پریودت عقب هم افتاده بود؟

🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

۱۸ روز بعد امپول اچ سی جی اومد🥲 چی استفاده کردی تو ؟ چن تا فولی داشتی .. من این ماهم درحال اقدامم ب ...

من چسبندگی داشتم ماه قبل عمل کردم و تنبلیم هم یکم بهتر شد و برای اولین بار ۴ تا فولیکول ۱۴ داشتم 

این بود داروهام

۱۸ روز بعد امپول اچ سی جی اومد🥲 چی استفاده کردی تو ؟ چن تا فولی داشتی .. من این ماهم درحال اقدامم ب ...

واس من ۱۵ روز شده ک hcgزدم😭

من چسبندگی داشتم ماه قبل عمل کردم و تنبلیم هم یکم بهتر شد و برای اولین بار ۴ تا فولیکول ۱۴ داشتم&nbs ...

امروز چند روز از امپول hcg میگذره ؟ انشالله جواب میگیری عزیزم

🖤دخترم🖤
امروز چند روز از امپول hcg میگذره ؟ انشالله جواب میگیری عزیزم

۱۵ 

ممنون عزیزم 

ان شاءالله توهم این ماه ب خواسته ت برسی💔🍃

کی تست زدی؟ منفی شد ؟ تا موعدت صبر کن نشدی باز تست بزن .. منم روز ۱۷ تست زدم منفی بود ۱۸ پری تشریف ا ...

من دیروز زدم 

ینی روز موعد پریودم  ک منفی 

ای امااان