2777
2789
همه از این مشکلات دارن...فقط باید بیتفاوت باشی زنگ زدن نمیخوایم از کسی،مهربون باشن و کاری نداشته با ...

بیخیال بیخیالم ولی ناراحتم از اینک میگن دوستی بی دلیل دیدم دشمنی بی دلیل ندیدم

خب همین کار کردم ک شاد شدم ولی خو دیگ خر نمیشم ک ...هرکسی ی غروری ی احترامی یه شخصیتی داره 

من مادرمم بهم زنگ نمیزنه تا من نزنم 

بهونشپ اینع سواد ندارم

بخوووون!!!کسی حرف زور بزنه حوصلشو ندارم همه چی بارش میکنم 👍و اگه غلط املایی دارم از کیبورد گوشیمه🤗 5امین کاربریمه چون حرف حق زدم تعلیق شدم🫡 👈هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اورگی شما چ ربطی ب تصادف اون داره ...‌والا من قسم خوردم ک دیگ هر اتفاقی براشون افتاد اصلا نپرسم ک چی ...

خواهرم تصادف کرده تو شهره دوره ما هم جمع کردیم رفتیم هموتجا ک تا خونه مون ۳۰۰کیلومتر فاصله داره ،کاش حداقل کم کم خوب میشد ای خدای مهربون خودت شفاش بده 

۵ماهع منو خواهر کوچیکم و مامانم و شوهرش زندگی نداریم 

خب همین کار کردم ک شاد شدم ولی خو دیگ خر نمیشم ک ...هرکسی ی غروری ی احترامی یه شخصیتی داره 

خب تو هم زنگ نزن بهشون 

یا اگه میزنی توقع نداشته باش اونام حتما بزنن 

اینجوری فکر کن که اگر زنگ میزنی برا اینکه حال خودت خوب شه میزنی  اینجوری بهتره

مثلا من اگه دو هفته هم نرم خونه بابام زنگ نمیزنن چرا نمیای 

ولی خب من خودم بخاطر حال خودم و بچم عوض شه میرم 

منتظر دعوت و تعارف اونام نیستم

خانواده فرق داره خانواده مهم ترین اساسی ترین چیزی هست که یه ادم میتونه داشته باش ازشون توقع کنه  ...

والا نمیخام برا دشمنن خانواده ای مثل خودم بخام .....حرفش درست بود .حتنا خودت خانواده خوب داری ک درک نمیکنی 

خانواده فرق داره خانواده مهم ترین اساسی ترین چیزی هست که یه ادم میتونه داشته باش ازشون توقع کنه  ...

نه دیگه الان دوره زمونه توقع از خانواده خود ادم هم نیس 

قبلنا اره ولی الان نه 

طرف شما رو نمیدونم ولی اینجا تقریبا همینجوره

والا نمیخام برا دشمنن خانواده ای مثل خودم بخام .....حرفش درست بود .حتنا خودت خانواده خوب داری ک درک ...

هر خانواده ایی همینجوره تو مشکلات پشت همن همو ول نمیکنن استارتر از اونا توقع نداشته باشبگیم طلب کمک نکنیم از کی بخوایم بهشون رک بگو

بیخیال بیخیالم ولی ناراحتم از اینک میگن دوستی بی دلیل دیدم دشمنی بی دلیل ندیدم

ناراحت نباش،برات مهم نباشه 

یکی از خواهرام حتی جواب پیامی که براش میفرستیم هم نمیده ولی واقعا برام مهم نیست

به مامانم گفتم اگر پیام میدم بخاطر خودش نیست فقط برای بچه هاس که دلم پیششونه...از وقتی مامانم بهش گفته دخترش از گوشی خودش بهم پیام میده 

فکر کن خواهرزادم پیام میده ولی خواهرم نه...و من از این اصلا ناراحت نیستم 

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

دقیقا 👍پس ادم به کی تکیه کنه ؟

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

روزی سه بار واقعا زیاده خب ، بعد تماس نشون دهنده این نیست که بهت محبت دارن یا نه شاید واقعا اونا تمایلی به تلفن زدن ندارن ولی قلبا محبت دارن 

من خودم از شهر مامانم دورم از خواهرم هم دو ساعت فاصله داره خونه م ولی شاید دو یا سه هفته یه بار زنگ بزنیم مگر اینکه یه مشکلی پیش اومده باشه زودتر زنگ بزنیم اطلاع بدیم به هم 

ولی جونمون واسه همدیگه در می‌ره هر کدوم هر مشکلی داشته باشه عین جت اون یکی خودشو میرسونه خواهرم امتحان ارشد داشت اندازه یک ماه برای خودش و شوهرش غذا درست کردم بردمبذاره فریزر ، خودم کرونا گرفتم هر بار این دو ساعت راه رو میکوبید میومد غذا عسل دم نوش می‌آورد برمیگشت زن داداشم هم همینطور به اونم زنگ نمی‌زنم اونم زنگ نمیزنه ولی استراحت مطلق شده بود رفتم پیشش کمکش کردم سر زایمانش هم میگه من روی تو حساب باز کردم فلان یعنی می‌دونه من براش صد خودمو میذارم ولی زنگ نمی‌زنم ، خواهر شوهرم عمل کرده بود آوردمش خونه م نگهش داشتم زنگ زدن یا نزدن نشون دهنده محبت داشتن و نداشتن نیست من از تماس تلفنی متنفرم 

ببین توی موقعیت های دیگه چطوری برخورد میکنن فقط تلفن رو نگاه نکن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85