من ۶ ماهه که ازدواج کردم. دوران عقد رابطه جنسی خوبی داشتیم و همسرم مشتاق بود ولی از زمان عروسی، حتی زمان ماه عسل که البته مریض شده بود دیگه زیاد بهم مشتاق نیست. میگه بخاطر شغلم خستگیم زیاده ولی ارضا شدنای یه نفره منظمی داره و رابطه دونفرمون دو هفته یکبار شده و منم دارم سرد میشم.
پیشنهادتون برای حل این مشکل چیه من نمیتونم باهاش مستقیم صحبت کنم چون بعدش برای رابطمون فکر میکنم از سر اجبار وارد شده.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امروز تصمیم دارم برم ولی روم نمیشه بگم و نمیدونستم دکتر هم راهکار داره فکر میکردم باید برم سراغ مشاور که اونم روم نمیشه بخوام همه مشکلاتمو بهش بگم🤦🏻♀️
امروز تصمیم دارم برم ولی روم نمیشه بگم و نمیدونستم دکتر هم راهکار داره فکر میکردم باید برم سراغ مشاو ...
نه اصلن خجالت نکش، دکترا انقد این جور مسائل میاد براشون، اگر دکتر باتجربه ای باشه قشنگ راهنمایی ت میکنه یا ارجاع میده ب جای دیگه. ولی اصصصصصصلن خجااااالت نکش خواهشاً
❤خدایا❤ 💛تو نخواهی گذاشت که از مراد دلم دور بمانم.💚
نه حتی با یه آغوش ساده هم تحریک میشه. خودش جینسینگ سفارش داده که مشکل کم میلی و خستگیش برطرف بشه. الان میلش بیشتر شده ولی بازم تکی ارضا میشه. بعد از دو هفته هم که یهو به سرش میزنه بیاد سمت من، من دیگه میلی ندارم و عقب میکشم و با بهونه کاری میکنم خوابش ببره.