حالا ج بخاطر کارهمسر چ بخاطر کارخودتون چ بی چولی چ هردلیل دیگه ای من اگ نرم بیرون میمیرم یعنی اگ شده قرض میکنم بخدا ولی باید هرسال برم وگرنه انگار افسردگی میکیرم علاوه بر اینو تو شهر خودم هرروز بیرونم
من تو عمرم شاید چندبار سفر رفتم و از لحاظ مادی هیچ محدودیتی نداشتم، اگر هم بخوام برم باید خیلی سفر خوبی باشه و راحت باشم تو سفر وگرنه خانوادم رفتن من نرفتم، اهل تفریحات دیگه هستم
خوب شما عادت به این مدل زندگی کردی بقیه هم عادت به اون مدل ... من خودم واقعا اگه کاری نداشته باشم بی ...
میدونم بخدا ولی دست خودم نیست منم میگم ک ی هفته میمونم یا هرجا میرم دوستدارم زود برگردم خونه ولی نمیتونم باز بمونم تو خونه خیلی شوهرم میگ دیونم کردی حتی سرکارم هستم فکرش بکن ی وقتا سر کارم حوصلم سر میره میزنه ب سرم میرم جاهای دیدنی شهرمون
اسی خیلی ها مسافرت رفتن رو دوست ندارن،اصلا داستانش مالی هم نیست خیلی وقتا،من خودم سالی ۴بار فقط کربلا میرم مشهد و قشم و خونه ی مامانمم تو شهرستان بماند،حالا عید امسال به بابام زنگ زدم میگم میاید کربلا؟میگه ولم کن بابا جون شما بیکاری 😁من کار و زندگی دارم شما هم کربلا رو کردید شابدالعظیم😆😆ببین پولش هست ولی حوصله نداره اصلا،برخلاف من
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ❤️❤️❤️