2777
2789

پارسال یه پبج زدم که کارای دستم رو بفروشم

تا الان بدون چهره فعالیت کردم، پیجم پیشرفت داره ولی خیلی وقتا پسرفتش بیشتره، خیلی تلاش میکنم ولی تهش بدون چهره خیلی نمیشه تولید محتوا کرد

پیجم از الگوریتم خارج شده، تصمیم گرفتم یه پیج جدید بزنم و با چهره توش فعالیت کنم، ولی مامان بابام میگن ما مشکلی نداریم ولی ممکنه روی ازدواجت تاثیر بذاره و مردم برات حرف در بیارن و موقعیت ازدواجت رو از دست بدی

دلم میخواد پیجم پیشرفت کنه به درامد برسه

اصلا نمیدونم چکار کنم، خودم با فعالیت با چهره مشکلی ندارم ولی مامانم میگه نمیتونم ریسک کنم نمیخوام مجرد بمونی

چیکار کنم بنظرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ ربطی به چهره با چهره نداره مهم تولید محتوا من خودم پیج های خیلی خوبی دیدم که انقد قشنگ اناباکسینگ و تولید محتوا میکنن ولی چهره نیس  

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

ببخشید ولی این حرفا مضخرفی بیش نیس چ ربطی ب ازدواج داره اخه الان همه دیگه عکسشون تو صفحشون هس کی کار ب چهره تو داره اخه میلیون ها انلاین شاپ و بلاگر هس همین تو فقط برات بد میشه؟!من خودمم اگه تو پیجی طرف هیچ چی از خودش نزاشته باشه ب شک میفتم نمیخرم هیچی

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
هیچ ربطی به چهره با چهره نداره مهم تولید محتوا من خودم پیج های خیلی خوبی دیدم که انقد قشنگ اناباکسین ...

بله دقیقا منم دارم بدون چهره فعالیت میکنم و خداروشکر خوبه 

با اینکه تازه شروع کردمو ۸۰۰تا فالور دارم 

حتی ارسال پستی هم داشتم

وااا چ ربطی داره عزیزم شما در چارچوب و خط قرمزای خودت کار کن دزدی که نیست خدای نکرده بعضی والدین بجای که باعث پیشرفت بشن مانع تراشی میکنن اصلا به فرض محال ازدواجم نکردی چیز مهمی از دست ندادی دنبال اهدافت برو تمرکز کن

تو شهر ما فکر مردم بسته‌س هنوز تو افکار قدیمیشون موندن و بشدت علاقه دارن برای دیگران حرف دربیارن ا ...

پس بیخیال به دردسرش نمی ارزه بدون چهره فعالیت کن 

فعالیت مداوم داشته باش فقط هر روز یا حداقلش یه روز درمیان پست یا ریلز بذار این نمیذاره از الگوریتم خارج بشی

منی که میخام بلاگر شم چی یعنی شوهر نمیکنم🤣😑

چی بگم والا

ترس مامان بابای من اینه ک باعث بشه شوهر نکنم

خودشون مشکلی ندارن

ولی بین دوستامم دیدم شوهراشون حتی اجازه نمیدن عکساشونو بذارن پروفایلشون

و چیزی که برام هضم نمیشه اینه که من خودم یه ادم بالغ و عاقلم، چرا یه مرد باید برای من تصمیم بگیره که خوشش میاد من چیکار کنم چیکار نکنم درحالی که فکر میکنه خودش هرکاری دلش بخواد میتونه بکنه