2777
2789
عنوان

سلام خانوما لطفابیاید

160 بازدید | 19 پست

برای انجام نذر نمک من دیر فهمیدم میه الان نیت کنم وبسته هارو اماده کنم تروخدا جواب بدید مهمه برام

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

گفتن روز اول ماه رمضان، یعنی دیر نیست، سه شنبه

مرسی ک جواب دادی.. فقط ی بسته نمک جدا بخرم!!؟ یا همون نمکی ک دارم تو خونه میشه استفاده کرد؟؟ 

واینکه برای هر بسته دوتا قاشق بریزم تو نایلون درسته؟ 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذرش چطوره؟

میگن باید نمک نذر کنی منم نمیدونم برای همونه تاپیک  زذم 

برا ما همسایمون یه بسته کامل از این بزرگا مثلاً هر نفری یه بسته کامل از اون آبی ها داد به همسایه ها تعداد رو نمی‌دونم چند تا بود ولی خب معمولا۱۴ تا به نیت چهارده معصومه 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍

ديدم اينستا پرررررر شده از اين كليپ و اين نذر

همه بلاگرا كليپ درست كردن

معلوم نيس از كجا اومده و كي روايتش كرده

ولي كلا به نيت حضرت زهرا نذر كن ٥ تا يا ١٤ كيسه نمك

ي ايه الكرسي و سه تا صلوات بفرس

يجايي يادداشت كن يادت نره 

هروقت حاجتتو گرفتي تو امامزاده اي جايي برو پخش كن

نذر نمک نمیدونم چیه عزیزم 

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

برا ما همسایمون یه بسته کامل از این بزرگا مثلاً هر نفری یه بسته کامل از اون آبی ها داد به همسایه ها ...

اخه میگن ی بسته داشته باشی  بعد بسته های کوچیک متلا 2 تا قاشق بریزی داخل نایلون ببندی وپخش کنی.. نمیدونم هرکسی ی چی میگه😭

.  مرسی ک جواب دادی.. فقط ی بسته نمک جدا بخرم!!؟ یا همون نمکی ک دارم تو خونه میشه استفاده کرد؟ ...

ببین عزیزم چرا به خودت سخت میگیری، از ته دل نیت کن مهم نیست هست، با خدا راز و نیاز کن، مهم مدل نمک نیست من صبح که شد می‌خوام بخرم پنج تا بسته ای، نیست مهمه نه مدل و نوع نمک و بسته اش

اخه میگن ی بسته داشته باشی  بعد بسته های کوچیک متلا 2 تا قاشق بریزی داخل نایلون ببندی وپخش کنی. ...

خب اون دو تا قاشق واقعا کمه،☹️ بجایی نمی‌رسه اکثر مردم هم فراموشکار هستن میندازن یه گوشه یا توکیف یا آشپزخونه و فراموش میشه اما اون بسته های آبی باز بهتر تو چشمه ،،،دیگه باز نظر خودت 

ببین عزیزم چرا به خودت سخت میگیری، از ته دل نیت کن مهم نیست هست، با خدا راز و نیاز کن، مهم مدل نمک ن ...

اخه الان نیت کنم اشکالی نداره فردا صبح هم نمک هارو بخرم؟ بعد کی پخشش کنم!! بین همسایه  یا مسجد

خب اون دو تا قاشق واقعا کمه،☹️ بجایی نمی‌رسه اکثر مردم هم فراموشکار هستن میندازن یه گوشه یا توکیف یا ...

من فقط خوندم گفتن دوتا قاشق ولی ی سریا میگن ی بسته.. 

من فقط خوندم گفتن دوتا قاشق ولی ی سریا میگن ی بسته.. 

برا من هر کی که داد یه بسته بود ،،منم میریزم تو قوطی نمک قشنگ و استفاده میکنم ،،از اون بسته کوچولو ها هر کی داد یه جور از پیشم گم شد یا بلا استفاده رفت تو اشغال دیگه باز بسته به بودجت داره عزیزم انشاالله خدا قبول کنه حالا هر طور که هست