سلام دوستای گل من خواستگار دارم شرایطش خیلی خوبه ولی فعلا حرف نزدیم شخصیت و رفتارش رو بسنجم فعلا خواستگاری اومدن فقط سن برام چالش شده من ۷۹ ام ایشون ۶۸ خیلی دوددلم چیکار کنم تاثیر میذاره تو زندگی مشترک؟
راستش خودمم در نظرم بود طرف مقابلم ۷۴ ۷۵ باشه یهو اینجور پیش اومد موندم...
مشاوره رو حتما برو
بگو برای تست روانشناسی اومدم خودشون کمک میکنه
هزینش زیاده اما به اینده خوب می ارزه
🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋
ما هفت سال اختلاف سنی داریم ولی انگار همسنیم. شوهرم به شدت امروزی و شاداب و پر انرژیع. بستگی به روحی ...
هفت سال اصولیه ولی پسر سن بالا یکم مشکله حس میکنم باید یکی سازش کنه یا من که باید رفتارامو خیلی درست کنم یا اون باید منو تحمل کنه😂ولی سن مناسب اینجور مشکلاتم ندارع
چون واقعا لازمه بگو من از سمت خودم باید ببینم میتونم با هاتون زندگی کنم یا نه
🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋
هفت سال اصولیه ولی پسر سن بالا یکم مشکله حس میکنم باید یکی سازش کنه یا من که باید رفتارامو خیلی درست ...
اره خب به هرحال این مشکلات هست خیلیا نمیپسندن مثلا به این فک کنی که تو دوره جوانی هستی ولی همسرت میانساله و از نظر ظاهری مشخص باشه اختلاف سنی تون. اینا رو هم باید در نظر بگیری