2777
2789
عنوان

کیا فردا روزه میگیرن؟🌝🎀

345 بازدید | 50 پست

بیاین بگین برا سحری چی خوبه درست کنیم

یکم گپ بزنیم دخترا🥲 🥹😍

تدریس زبان انگلیسی ب صورت آنلاین انجام میدم قشنگام ی سر ب تاپیک هام سر بزنید 🥰🦋💕

ساعت ۲ بعد از ظهر پریود شدم یه هفته جستم🤣

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🖐️

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
من دیروز تموم کردم🥲😂

اوووف چقدر مویی رد کرد  لعنتی 

شاید بتونی یه هفته از آخر فاکتور بگیری دیگه😂

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

عکس👈شماره20

چالش عکس طبیعت ،کودک و بزرگسال و نوزاد  ،و غیره 

🔥جایزه🔥

💜نفر اول 200هزار تومن 

💜نفر دوم 100هزار تومنی 

💜نفر سوم 50هزار تومن

✍لطفا این عکس را در لینک زیر لایک کن👇

https://rubika.ir/joinc/CEHGFCAD0TYNBDFCARGQLYCDDVVNUZVX

✍عکس های  خود را بفرستید.

✍ادمـــــــــیـــــــــن👇

@toran_gz

💢💢توجه  حداقل لایک  برای برنده شدن هرعکس200لایک میباشد..

باید تلاشتون کنین بیشترین لایک رو بخوره😍

⚜مهلت عکس فرستادن وشرکت کردن تا پایان 30برج اسفند ماه