2777
2789
عنوان

تعبیر خواب عنکبوت

385 بازدید | 23 پست

سلام 

صبح خواب دیدم کلی عنکبوت تو ورودی آشپزخونه س ( کوچیک بودن و یکی از پاهاشون اَرّه بود 

به مامانم گفتم عنکبوت 

گفت چی سوسک گفتمنه عنکبوت 

بعد مامانم بهم گفت به ما ربطی نداره خودت باید بُکُشیشون واسه تو اَن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیشب میخاستم تیمم غسل کنم بعد لباسام عوض کردم دیدم هیچ کبودی نداره با خودم گفتم خدارو شکر که کبود نمیشه بعد امروز رفتم حموم در اومدو جای پایین کمرم ی کبودی گونده دیدم قرمز بود 😐 از چیه ینی جنا کبود کردن ؟ تا صبح هم جن عاشق اذیتم کرد شاید برا اینکه من نصف شب لباس عوض کردم باعث شده اونا چیز بشن و بهم و....

و اینکه با اینکه جن عاشق تجاوز کرد من صب رفتم حموم غسل کردم روزمم گرفتم شما چطوری روزه میگیرید؟؟

من سارا هستم ۲۶ سالمه ( نام کاربریم همینجوری زدم و نتونستم تغییر بدمش) 

اسی چرا فکر میکنی بهت تجاوز میشه؟، چ حالاتی داری مگه؟؟

مثلا چه چیزی میره مقعدم مثلا ماهی وول میخوره 

یا یه چیزی مثل ماهی در واژنم وول میخوره 

یه پسر مورد علاقم فکر کردنی واژنم میسوزه انگار چاقو یا سیخ فرو میکنن در میارن 

یه بار هم دیدم تابستون ۹۹ بود ساعت ۲ شب تو اتاقم کنارم یه پسر خوشگل و نورانی دیدم که با نهایت محبت بهم نگاه میکنه اول لپمو بوسید بعد ازم لب گرفت " خودمم لذت بردم 《 کاربری میگفت اگه خودت هم لذت بردی متاسفانه توهم نیست 》 ، بعد یه چیزی رفت واژنم مثل ماهی حرکت میکرد 

آبان ۹۹ بود از حموم در اومدم لباسامو پوشیدم رفتم آشپزخونه یه لیوان دسته دار شیر ریختم بخورم یاد پسر مورد علاقم افتادم و  محو زیباییش شدم لیوان دستم بود یهو لیوان برگشت و کل شیر پاشید به صورت و لباسام و سینک قشنگ انگار یکی دیگه پاشید ،من اونموقع بوق و پرت بودم نمیدونستم جن عاشق دارم یا بختم بستس 

ماه رمضون ۱۴۰۰ خواهرم خونمون بود بهم گفت فلانی ، 

همسایه ی بالایی ما یه دختر ۴۲ ساله بود رفت پیش یه دعانویس قرآنی و ۱ ماه بعد عقد کرد بیا بریم پیشش ببینیم چی میگه ( من اونموقع ۳۴ سالم بود ) رفتیم تاس انداخت گفت بستگی داری دشمن داری یه زن بختتو بسته " یه زن بسته یعنی جادوگر یک زنه " و شهریور ۱۴۰۰ دست زنداداشم قطعی رو شد " یعنی خریدار جادو " از اون به بعد بود که در گوگل و نی نی سایت راهکارها و سوره های باطلی رو یاد گرفتم و بعد کاربر سایوجان بعد کاربر گبی " تعلیق شده "  بعد کاربر دلاراممحسین " تعلیق یک طرفه " بعد کاربر آلتادین رو ایجاد کردم 

مثلا چه چیزی میره مقعدم مثلا ماهی وول میخوره  یا یه چیزی مثل ماهی در واژنم وول میخوره  ی ...

من فکر میکردم زنداداشم تنهاس ، چند ماه پیش اتفاقی لایو زنده در یوتیوپ دیدم ف.  ا . ل الهام خانم ، منم نیت کردم میگفت ۲ تا زن با مشورت هم رفتن پیش یک جادوگر زن و  واست یه جادوی صُبّی یهودی گرفتن ولی تونستی باطلش کنی حالا یا قرآن و ادعیه ی شرعی بوده یا نمک تراپی یا شمع تراپی یا مدیتیشن ( من با قرآن باطل کردم بقره و جن و صافات و تکویر و الرحمن ) و باز هم واست جادوهایی گرفتن که واست یه جاده میبینم یعنی یک راه رهایی واست میبینم که باز با همون چیزی که بهش اعتقاد داری میخوای باطلش کنی اسم اون ۲ تا زن رو هم ۸ حرفه ( حرف ها رو دونه دونه گفت ، اسم زنداداشم و مادرش در میاد 😠

من فکر میکردم زنداداشم تنهاس ، چند ماه پیش اتفاقی لایو زنده در یوتیوپ دیدم ف.  ا . ل الهام خانم ...

من یه ماهه دارم صوت بقره رو گوش میدم

همین کافیه بنظرت یا سوره های دیگه م بخونم؟میخوام زود جواب بگیرم 

من به امید زنده ام ☘️

من یه ماهه دارم صوت بقره رو گوش میدم همین کافیه بنظرت یا سوره های دیگه م بخونم؟میخوام زود جواب بگیر ...

والا من تا به حال صوتشو گوش ندادم 

کاربری میگفت من گوش میدادم کارام یه مدت پیش میرفت ولی بعد متوقف میشد اما زمانی که کامل خوندم ( ۴۵ روز ) یه بخت بسته ی ۲۰ ساله باز شد .

یک کاربری هم میگفت روزی ۳ بار بقره بخونی به مدت ۱۵ روز ( ۳ × ۱۵ = ۴۵ ) خیلی عالیه ،،، تند و بکوب بخونی حدود ۷۰ دقیقه میشه ، 

سری اول چله های باطل سحر که تازه کار بودم ۲/۳۰ ساعت طول میکشید حتی ۲/۴۵ دقیقه 

خب شما صوت بقره رو ظهر ها گوش بده ، صوت انعام رو صبحها یا شبها ( تحدیر سوره ها رو دانلود کن زود تموم بشه )

آیات ۶۰ قاف رو بخون ( ۱۲۰ بار در ۱۱ روز = از روز اول تا دهم آیات ۶۰ قاف رو هر روز ۱۱ بار بخون و در روز یازدهم آیات ۶۰ قاف رو ۱۰ بار بخون ۱۲۰ بار در ۱۱ روز تکمیل شود " هر طلسمی که باشد باطل میشود " = برای باطلی 

و همینطور از بازار ، برنامه ی دعای شست قاف _ دفع سحر و بلا ( یه برنامه ی زمینه سرمه ای با ۶۰ طلایی داره ، نصب کن و قسمت کاربرد های دعا رو بخون 《 مثلا ساعت زحل ، زکات فلان کار فلان کار هست 》 ولی آیه ها رو حتما حتما از قرآن بخون چون مال برنامه غلط املایی داره .

و دعای شست قاف _ دفع سحر و بلا که پولیه 

و حرز امام جواد علیه السلام  ( رو طبق مزاج اختری نوشته بشه تا اثر بزاره وگرنه اثر نمیزاره ، ) رو تهیه کن 

من بقره رو ۴۰ روز خوندم دو سال پیش ولی اثر نکرد

انداختم ماه رمضون ۱۴۰۱ که هم ثواب تلاوت هام چند برابر بشه هم باطل سحر کنم ( چون به عقل خودم تصور میکردم اجنه ی کافر فعالیتشون کم میشه و نمیتونن واسه جادوگر کار کنن و شیاطین هم در بند میشن تا روز آخر ماه رمضون)

من ۴۵ روز خوندم ، جن و صافات و تکویر و الرحمن و دستور برگرداندن جادو به جادوگر و برگرداندن طلسم به خود شخص که در موزد سوره ی زلزله هست ۲۱ روز ریاضت کشیدم و بعد ، ۳ روز انجام دادم 

از روز دوم آزارها شروع شد تا روز پنجم بعدش اوضاع آروم شد روز نهم یه خواستگار نامناسب اومد ردش کردم روز دهم به ببخشید استفراغ افتادم و ۶ روز مریض شدم روزه هامو خوردم ولی نمازای روزانمو نشسته و قرآنامو دراز کش میخوندم و قطع نکردم روز دهم خواهرم خونمون اومده بود بهم گفت فلانی خواب دیدم داری تو یه استخر بزرگ شنا میکنی منم دارم لباساتو کنار استخر میشورم " من با خودم گفتم اینا نشونه ی باطلی و باز شدنه ، روز ۳۱ ام چله " فردای عید فطر " موقع تلاوت سوره ها هی خوابم میگرفت هی خمیازه میکشیدم بدون اینکه تایم خوابم باشه با دهن خمیازه ای به زور میخوندم و قطع نکردم و دونستم شاید بازم جادوم کردن یا تمدبد کردن یا اینکه اون اجنه فعالیتشون زیاد شده و شیاطین آزاد شدن 

روز ۴۰ ام چله یهویی قسمت شد رفتم مشهد زیارت امام رضا علیه السلام ( بعدها فهمیدم زیارت ضریح یه امام معصوم بدترین طلسم ها و نحوست و سنگینی و بلا و بدبختی رو خنثی میکنه) و سبک و شاد شده دبودم ، ا ماه بعد دوباره احساسشون کردم و فهمیدم دوباره جادوی سیاه شدم و زحماتم رفت و اون ناه بالای ۸ بار خواب جن دیدم و کم بیش خواب نیدیدم و یا در بیدلری لحساسشون میکزدم و تواون مدت آیات  ۶۰ قاف رو هم از نی نی سایت یاد گرفتم 

سری دوم چله های باطل سحر،  همون سوره ها + ۶۰ قاف رو انجام دادم ( ۱۲۰ بار در ۱۱ روز = از روز اول تا دهم آیات ۶۰ قاف رو هر روز ۱۱ بار بخون و در روز یازدهم آیات ۶۰ قاف رو ۱۰ بار بخون تا ۱۲۰ بار در ۱۱ روز تکمیل شود " هر طلسمی که باشد باطل میشود " ، ۱۵ ام چله آیات ۶۰ قاف رو شروع کردم و موقع تلاوت آیه ها هی خوابم میگرفت هی خمیازه میکشیدم بدون اینکه تایم خوابم باشه با دهن خمیازه ای به زور میخوندم و قطع نکردم بعد از اتمام ۶۰ قاف ، سبک و پر انرژی و شاد شده بودم انگار برگشته بودم به سالهای قبل از طلسم برگشته بودم به ۱۲ سال قبل . اما بعد از چله های باطل سحر دوباره احساسشون کردم و فهمیدم دوباره جادوی سیاه شدم و زحماتم رفت و هر چه رشته بودم پنبه شد ، جریان