2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فردا تازه میخوایم شروع کنیم زیاد کار نداریم چند ماه پیش فرشامونو شستیم تمیزه  فقط پرده و دَر و ...

منم ابان فرش تمیز انداختم و همه جارو تمیز کردم ولی بازم خونه کثیف شده

و خیلی عمقییی دارم میسابم🤕

نه هنوز 

تازه امروز شروع کردم از داخل کمد ها و لباس کهنه ها و...

اتاق تموم شه میرم سراغ پذیرایی و حموم و سرویس و بعدم اشپزخونه و بالکن 

ما خونمون کوچیک کثیفم نمیشه که بگم کار زیاده در حد دستمال کشیدن و خوب تمیز کردن کافیه 

ضمن کار هم برا خودم لباس دارم میدوزم برای عید 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

منم نصف کارهام مونده ولی خب یه هفته وقت هست ...روزی ۴ساعت هم که کار کنیم یه کلی میشه ....

کارام درست پیش نمیره

امروز فرش شستم همینجوری داره ازش اب زرد میره خستگیم موند تو تنم

کارام درست پیش نمیره امروز فرش شستم همینجوری داره ازش اب زرد میره خستگیم موند تو تنم

تا حالا فرش نشستی؟

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔  دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀بعضیا میگن چرا میگی بچه دومتم دختر باشه.دوستان دوست دارم بچه ام دختر باشه چون خودم خواهر ندارم و خانواده هم ندارم زنداداشام خیلی نامهربانن دلم میخواد دخترم یه خواه  دلسوز داشته باشه مثل دوروریام که خواهر دارن غم خوارشون هستن و مثل من بی کس نیستن