2777
2789

بعد یکسال اقدام باردار شدم یهو خونریزی کردم رفتم دکتر بتام اومده بود پایین دکتر گفت داره سقط میشه .صبح دفع شد😔چیکار کنم

بارداری پوچ داشتم من دوماه پیش سقط کردم

علتش چیه اخه؟من ۶روز بعد موعدم بنام ۲۱۰شد گفتم دیگه مثبته چند روز بعد میرم تشکیل پرونده اینا بدم ک برام سونو بنویسه...درست ۱۲روز بعد مواد ک وقت دکتر داشتم یهو خونریزی کردم رفتم بتا دادم۱۴۳شده بود دکتر گفت داره سقط میشه.اومدم شب از درد مردم صب دیدم دفع شد😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیلش میتونه ی سری چیزا باشه

اول اینکه ممکنه ی چیز سنگین دو کیلو به بالا بلند کرده باشی

دوم اینکه یدفه موقع بلند شدن تودتو از جا کنده باشی یا با شدت نشسته باشی 

سوم ی چیزی خورده باشی که سقط اور باشه مثل ی سری چیزای گیاهی یا ی سری ادویه ها یا حتی اناناس

چهارم جفتت پایین بوده باشه و رابطه برقرار کرده باشی

پنجم کارای خونرو زیاد کرده باشی.

اینا دلیلاشه گلم

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون❤🎈
دلیلش میتونه ی سری چیزا باشه اول اینکه ممکنه ی چیز سنگین دو کیلو به بالا بلند کرده باشی دوم اینکه ...

مرسی ک اینارو گفتی عزیزم..ن رابطه نداشتم از وقتی ک فهمیدم باردارم ..ب خورد و خوراکمم خیلی دقت میکردم ک چیزای مضر نخورم ..ولی کار خونه انجام دادم شوهرم همش میگف هیچ کاری نکن من میگفتم خداروشکر خوبم ن لکه بینی دارم ن چیزی انشالا هیچی نمیشه ..ولی شد😔خیلی داغونم خیلی ..بغض پشت گرونه دلم میخواد بلند بلند گریه کنم .ولی خواهرم اومده پیشم مواظبم باشه پیش اون نمیتونم زیاد احساساتمو بروز بدم..تو همون مدت کم انقد حالم خوب بود ک فهمیده بودم باردارم

عزیزم‌منم‌دیروز سقط شو ۶ هفتم بود حالم خیلی بده میخام بعد عید برم ظیر نظر دکتر و چن‌ماه بعد دوباره ب ...

منم میرم بعد دو ماه ببینم چی میگن...انشالا خدا خودش پشت و پناه مون باشه برامون ببخشه بچمونو😔🫂

مرسی ک اینارو گفتی عزیزم..ن رابطه نداشتم از وقتی ک فهمیدم باردارم ..ب خورد و خوراکمم خیلی دقت میکردم ...

ایشالا بارداری بعدیت مراقب باش. من الان چون جفتم پایینه دکتر گفت هیچ کاری حتی کار خونم نکن ی پتو ام از جاش بلند نکن یا حتی گفت زیر دوش اب بیشتر از ده دیقه نمون تا جاش سفت شه. بارداری خیلی دوران سختیه

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون❤🎈
عزیزم‌منم‌دیروز سقط شو ۶ هفتم بود حالم خیلی بده میخام بعد عید برم ظیر نظر دکتر و چن‌ماه بعد دوباره ب ...

مال من صبح اومد افتاد ..وقتی دیدمش دنیا رو سرم خراب شد منم بااون مردم واقعا درکت میکنم حالم تاحالا انقد مزخرف نبود ب معنای واقعی حالم بده...ی چیز لخته خونی بود همراه یه چیز صورتی کمرنگ گوشت مانند پر از رگ اندازه کف دست😔اصلا نمیتونم فراموشش کنم

ایشالا بارداری بعدیت مراقب باش. من الان چون جفتم پایینه دکتر گفت هیچ کاری حتی کار خونم نکن ی پتو ام ...

ولی خونریزیم کمه طبیعیه؟ابجیم میگه چون ژلوفن خوردی واسه همینه