2777
2789

بچه ها گفتم نامزد که تاپیک نترکه رل من تو محیطی کار میکنه که با سه تا خانوم همکاره یکیشون سنش بالاست و شوهر داره دوتا بچه و دوتای دیگه مجرد هستن و جوان هستن بعد برای رل من روز تولدش کیک خریدن و شمع من بعد از یک ماه این مسئله رو از زبون خودش شنیدم و حقیقتا خیلی ناراحت شدم و دعوامون شد با اینکه ایشون میدونه من روی یکی از دخترا حساسم حق دارم ناراحت بشم یا خیلی حساسم؟

و اینکه حتی سعی نمیکنه از دل من در بیاره چون از نظر خودش کار اشتباهی نشده و من بیشتر از این ناراحتم که بالاخره باید برای اونا جبران کنه و این تولد بازی هر بار به یه بهونه ادامه داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا رلت چیکار‌میکرد 

کیکو پرت میکرو تو صورتشون میگف برید گم شید بیشعورا 

😐😐

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

تقصیر رلت نیس تقصیر دخترای نچسبن 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

مثلا رلت چیکار‌میکرد  کیکو پرت میکرو تو صورتشون میگف برید گم شید بیشعورا  😐😐

نه نیاز نیست این کارو کنه ولی چرا یک ماه بعد تعریف کرده؟اصلا تعریف نمیکرد بهتر بود تا اینکه منو حساس کنه