2777
2789

باید باسیاست ولحنی بگم که حرفمو بفهمه ودر کنه میگم بهش پیام بدم ومثلا بگن از همین الان که عقدیم نباید اجازه دخالت به کسی بدیم منضورمم همه هست نه شخص یا شخصیت ها خاصی وچیزای شخصی مثل لباس پشش رفتار شخصیه وکسی (خانوادم وخانوادش ) حق دخالت نداره چطور بگم تاثیر داشته باه خانمایباسیاست وتجربه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینارو اصلا با پیام نگو و مدرک دستش نده

حتما حضوری صحبت کن و با لحن مهربون و کمی هم بغض چاشنی کن و بگو دوست دارم فقط خودمون دوتا برای زندگیمون تصمیم بگیریم حتما جواب میده 😆❤

حضوری بگو

اصلا این جیزا رو تایپ نکن

وقتی حضوری باشه متوجه لحنت میشه که اصلا منظور خاصی نداری

بعد کلا وقتی برای کسی مسائل این طوری رو پیامک نیکنی یه جوری سند از خودت میذاری و موقع عصبانیت ممکنه علیهت استفاده کنن

اینا یه سری شروط قبل عقد هست که زمان خواستگاری میگن . حالا که نگفتی سعی کن حضوری بگی. و با مثال شروع کنی . اول بگی فلان کس میشناسیش؟ زندگیش بخاطر دخالت خانواده هاشون نابود شد منکه دوست دارم مستقل باشه زندگیم و کسی از زندگیم با خبر نشه و خودم برای زندگیم تصمیم بگیرم دعواهامون یا تصمیم هامون پیش خودمون باشه و فقط خودمون دوتا ازشون باخبر باشیم . به کسیم اجازه دخالت ندیم چه طرف من چه طرف تو چون تهش برای خودمون بد میسه . تهشم میگم نظر تو چیه؟ بعد حرف اونو میشنوم

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت