2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اگر میخواین طلاق بگیرین براتون خوبی و بدی های طلاق رو مینویسم خودتون تصمیمتون بگیرین.

در پیام بعدی مینویسم

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم

طلاق واقعا سخته بخصوص اگه بچه داشتی 

و‌همه ی اینا برمیگرده ب اون شخص ک چقد در مقابل مشکلات و‌سختی ها مقاوم و قوی باشه 

یکی مثل من ک روحیه ی ضعیف و‌حساسی باشه اذیت میشه و کم میاره 

من‌‌خودم پشیمون نیسم از طلاقم هزار بارم برگردم جدا میشم 

اما خب بعد طلاق خیلی سخت میشه شرایط همش احساس میکنی تو دنیا ب ته هط رسیدی و‌راهی نداری وامیدتو ب کل از دست میدی ک باز همه ی اینا برمیگرده ب توانایی و‌تحمل و‌قوی بودن خودت

من عاشق همسرم و‌زندگیم هستم (خدایاشکرت)🩷🌈
چرا همه دارن طلاق میگیرن؟ حداقل به ما مجردا بگین ک ماعم نریم ازدواج کنیم بعد بخواه بیوفتیم پروسه ی ...

عزیزم ازدواج خیلی خوبه ب شرطی ک آگاهانه و تو سن مناسب انجام بشه....

ازدواج درست فقط و فقط با رفت و آمد مشخص میشه....ب اخلاقیات خانواده پسر خیلی باید زوم کرد چون یا پسرشون شبیه اونا میشه یا تو رو مث خودشون میکنن...

از من رنج کشیده بشنو روزی ک خواستی ازدواج کنی اگه دیدی پسره خوبه ولی خانوادش نه پاتو بکش کنار حتی اگه دوسش داشتی...

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا همه دارن طلاق میگیرن؟ حداقل به ما مجردا بگین ک ماعم نریم ازدواج کنیم بعد بخواه بیوفتیم پروسه ی ...

سلام اگر میخوای کارت به طلاق نرسه

معیارهای درست انتخاب همسر مناسب رو یاد بگیر.

انتخاب همسر مناسب پروسه داره الکی نیست 

اول عاشق نشو چون ادم عاشق کر و کور میشه بدی طرفشو نمیبینه ببینه هم باور نمیکنه

متاسفانه 80 درصد ازدواج ها الان اولویت اول دومش پول و قیافه طرف هست و دقت کنی 99 درصد طلاق ها علتش اخلاقیات هست اخلاقیات یعنی همه چیز جز پول و قیافه طرف

پس اولویت های درست انتخاب همسر مناسب خودت رو یاد بگیر بعد ازدواج خیلی هم خوبه

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
سلام اگر میخواین طلاق بگیرین براتون خوبی و بدی های طلاق رو مینویسم خودتون تصمیمتون بگیرین. در پیام ...

ازدواج خیلی خوبه اما باادمش 

با کسی م قدر دانت باشه 

با کسی ک اولویت زندگیش تو باشی. در مقابل تموم دنیا 

من خدارو هزار مرتبه شکر 

میکنم 

ک ادمی و سر راهم قرار داد ک 

جبران تموم سختی هام و درد هام شد 

عزیزم ازدواج خیلی خوبه ب شرطی ک آگاهانه و تو سن مناسب انجام بشه.... ازدواج درست فقط و فقط با رفت و ...

کسی ک الان باهاشم خیلیم پی ازدواجمونه کلا ازدواجیه 

مادر غرغرویی داره ک کلا همش پسرشو نفرین میکنه البته با بقیه بچه هاشم خوب نیست این پسرم خوشش از مامانش نمیاد پدرشم بهم میگه مهربونه ولی زیاد حوصله و اعصاب نداره 

درحال حاضر ک خودش با من خیلی مهربونه به شدت دوسم داره میگه حاضرم بمیرم برات پشت پناهمی ولی من واقعا موندم خودمم از چیزایی ک گفتی میترسم اخه میگم چطور ی پسر خوب از ی خانواده این شکل درمیاد کلیم واسم خرج میکنه ها

موندم والا 

بعد از طلاق تنها زندگی کردین یا با خانواده؟

نه من در کنار پدرو‌مادرم‌زندگی کردم ک حمایتگرم بودن و تو این دوسال کوچیکترین اذیتی نشدم از بابت خانوادم 

من سختی هام فقط درونم بود 

تموم درد هام فقط فکر و‌خیال های واهی بود 

بعضا شب و تاصب گریه میکردم و ب مرگ فکر میکردم 

صب ک میشد اشکام و پاک میکردم و خدا یه نور امیدی تو دلم مینداخت ک انرژی میگرفتم 

چون هرجایی ک میرفتم دیگرون اطرافیان تو جمع حرف زندگیمو میزدن 

و میگفتن برگرد و ….ک خیلی حالمو بد میکردن باعث میشدن من بیشتر عذاب بکشم

اما الان شکر خدا بعد دوسال نامزد شدم و خدا برام معجزه کرد

[QUOTE=331561601]کسی ک الان باهاشم خیلیم پی ازدواجمونه کلا ازدواجیه  مادر غرغرویی داره ک کلا همش پسرشو نفرین می 

منم با همسرم ۳ سال همکار بودم چقدر باهام خوب بود ...چقدر باهام درد دل میکرد....همه میگفتن پسر خیلی خوبیه....

ولی امان از پدرمادر حسود و بد.... مادرشوهر منم بددهنه خیلی ها... ولی همسرم چون تک فرزنده به خانوادش وابسته ست...هرچی مادرش میگه باور میکنه ...

کاری کردن ک شوهرم دیگه باهام صداقت نداره...حرفای زشت میزنن...تو زندگیمون خیلی دخالت میکنن...

اگه قصدش ازداجه فقط باهاشون رفت و آمد کن عزیزم

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40