2777
2789

جفت مادربزرگ‌هام از شهرستان اومدن خونمون دو خوابه اس یکیش منو خواهرم میخوابیم یکی دیگه هم مادربزرگ هام تقریبا ی هفته شده که شرایط اینجوریه 

هرروز صبح و عصر عمه و خاله دختر خاله پا میشن میان 

منم خرید هام همه چیم مونده خونه تکونی مون مونده 

بنظرتون حق دارم ناراحت و خسته باشم؟

هعی ب خودم دلداری ام میدم که ایراد نداره مهمونن مریضن اومدن برای درمان 

اینجوری خودمو آروم میکنم ولی دیگه شونه هام و گردنم درد میکنه از بس خم و بلند شدم

از بس سفره جمع کردم خوده مادربزرگ هام معذبن ولی دیگه چاره چیه 

اوایل برمی‌داشتن زنگ میزدن بچه هاشون میومدن الان دیگه نمیزنن ولی اونا هم میان 

من دیگه توانم نمیکشه خواهر و مامانمم از خودم بدتر  

چه بی فکر 

خوب برن خونه اون یکی بچه هاشون

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکیشون هر ماه خونه یکی میره  الان نوبت ماست اون یکی هم عروس و دومادش نمیذاره بره خونه ب ...

اه چقدر سخت

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

قشنگ درکت میکنم 

حالا مهمونای شما بنده خدا از سرناچاری شاید اونجان  ولی اطرافیان ما ی عده هستن ک هررررهفته میان و متاسفانه اصلا هم درک ندارن خسته ای احتیاج ب استراحت داری یا خونه تکونی داری یا جایی دعوتی هر هفته بلا استثنا تشریفشون رو میارن🫤

عاشق این خونه هام که به خاطر وجود بزرگتراا رفت و آمد زیاده .. خونه های ویلایی بزرگ مخصوصا غروبای تا ...

آره خ وبه درصورتی ک همه با هم تعامل داشته باشن ن این ک هر روز ی نفر مث بنده خدا اسی کوزت باشه بشوره و بپزه و پذیرایی کنه بقیه بهشون خوش بگذره