2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخور خدا قبول میکنه. حتما بخور انتی بیوتیکتو

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
آخه دلم نمیاد روزه بخورم بخاطرش 

عزیزم وقتی دارو داری یا برای سلامتی ضرر داره اصلا روزه گرفتن ثواب که نداره هیچ گناه هم داره. حالا میخوای ثواب روزه رو ببری روزه رو بگیر قرصتم با یه قلپ آب بخور دیگه 

عزیزم وقتی دارو داری یا برای سلامتی ضرر داره اصلا روزه گرفتن ثواب که نداره هیچ گناه هم داره. حالا می ...

اگه بدونم واقعا ضرر داره نمیگیرم روزه 

گفتم شاید بشه ۱۲ ساعته هم خورد 

حالا فردا زنگ میزنم از دکتر میپرسم

ممنونم

اگه بدونم واقعا ضرر داره نمیگیرم روزه  گفتم شاید بشه ۱۲ ساعته هم خورد  حالا فردا زنگ میز ...

زنگ بزن بپرس ولی نمیشه مترونیدازول حتما ۸ ساات باید باشه خدایی نکرده دندونت عفونت میکنه میزنه به همه جات 

چرا اخە وقتی بیمارید روزە میگیرید . وقتی بیمار باشید و روزە بگیرید ثواب کە ندارە هیچ تازە گناه هم حس ...

زنگ زدم مطب دکتر گفت ایرادی نداره روزه بگیری 

دارو رو هم سحر و افطار بخور