2777
2789
عنوان

نذر نمک شب اول ماه رمضان.

| مشاهده متن کامل بحث + 7137 بازدید | 45 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اکانت قبلی من تعلیق شده بابت پیشرفتی که داشتید خوشحال شدم.

امیدوارم تو مسیر زندگیتون همیشه موفق باشید.

پیام های شما میاد ولی نمی‌تونستم پاسخ بدم.

راستی عیدتون هم مبارک

مبارز ووشو، کاتا و تکواندو
سلام اکانت قبلی من تعلیق شده بابت پیشرفتی که داشتید خوشحال شدم. امیدوارم تو مسیر زندگیتون همیشه موف ...

سلام خیلی ممنون عید شما هم مبارک ماه رمضونه نمیتونم ورزش کنم سختمه. ولی بعد عید قصد دارم برم باشگاه بدنسازی.    اون موقع  میتونم برنامه برا باشگاه بگیرم ازتون

شکر خدا همیشه خوب باشید. انشاالله

ممنونم همچنین 

گاهی یادم میفته فشار میاد برام اما دیگه اون فشارهای قبل نیست که از کار و زندگی بیفتم میدونید اصلا اون روز نشستم فکر کردم دیدم حتی این دختر برگرده هم نمیتونم قبول کنم نمیتونم باهاش زندگی کنم پس بهتره بی خیالش باشم با این اوصاف بازم گاهی یادم میفته

مبارز ووشو، کاتا و تکواندو
ممنونم همچنین  گاهی یادم میفته فشار میاد برام اما دیگه اون فشارهای قبل نیست که از کار و زندگی ...

خوب جزو خاطراتته دیگه نمیشه که فراموش بشه.  مگه میشه یه قسمت از زندگیرو حذف کرد.  باید فقط باهاش کنار بیای و مثل یک خاطره گذرا بهش فکر کنی