2777
2789
عنوان

‌‌‌‌یه لحظه؛

83 بازدید | 5 پست

لطفا، خواهش میکنم ازتون، 

چهارشنبه سوری رو به رسم نیاکانتون برگزار کنین... 

فشفشه و ترقه حیوونارو میترسونه... وحشت زده شون میکنه... باعث خشونتشون میشه... ممکنه از ترس سکته کنن...

لطفا ارامش و امنیت لونه ها، پرندگان، حیوانات، تخم ها، توله ها، نوزادها، مادرها، سالمندان، بیمارها و... رو بهم نزنین... 

حریم و ارامش بقیه رو بخاطر هیجان ترکیدن چنتا ترقه، ازبین نبرین...

لطفا با احترام به طبیعت و مردم جشن بگیرین

دوش آب سرد اینطوریه که؛به خودت بیا چه غلطی داری با زندگیت میکنی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم بفرمایید 

نتیجه تفال :

۱- از این فکر صرف نظر کنید که رنج و غذاب فراوان به همراه دارد وبه زودی یکی از دوستان که او را سخت دوست داشتید از این دیار خواهد رفت و شما را تنها می گذارد که باعث ناراحتی شما می گردد .

۲- زیاد به خود سختی ندهید دنیا ارزش این همه رنج و سختی را ندارد متاسفانه خبر بدی دریافت می کنید ولی پس از آن بر اثر ملاقات یا پیشامدی زندگی شما به کلی تغییرخواهد کرد بطوریکه همگان حسرت زندگی شما را خواهند خورد

۳- بیمار بهبود نمی یابد سفر را توصیه نمی کنم و خرید و فروش و معامله زیان آور است طلاق عملی است ولی ازدواج انجام نمی گیرد شما دراین کار چندان موفقیتی کسب نمی کنید چون مقدمات آنرا خوب و کامل فراهم نکرده اید

۴- دربیت هشتم خواجه پاسخ شما را می دهد و می فرماید ( خاطر غم زده را به میل خویش شاد نمی توانم بکنم چه این کار در توان من نیست ) پس شما نیز دست به اینکار نزنید که فعلاً درتوان شما نمی باشد و آنرا به موقع مناسب تری بسپارید

۵- نذری که کرده اید ادا کنید و برای گشایش درکارتان سوره مبارکه قصص آیه ۴۳ تا ۷۳ را با حضور قلب و معنی بخوان که گشایش بسیار است و همین پنجشنیه به یکی از مشاهد متربکه برو وحاجت بخواه

۶- جنابعالی شخصی مهربان باصفا صمیمی دهن بین زیبا دلربا طناز و لخرج تردید پذیر هستید که نمی دانید چه کسانی شما را زیاد دوست دارند اتفاقاً کسانی که جنابعالی را زیاد دوست دارند بیشتر اذیت می کنید به قول معروف گاو نه من شیرده هستید که باید با درایت بیشتر عمل کنید

۷- به شما پیشنهادی می شود فعلاً پذیرش موضوعی به صلاح شما نیست .

۸- عزیزی چشم به راه شماست با او تماس بگیرید این را خوب بدانید که برنده همیشه تمرکز حواس دارد اما بازنده پریشان حواس است

۹- گاهی احساس می کنی تنها و بی کس می باشی و غم دنیا روی قلبت سنگینی می کند این حالت برای کسانیکه قلبی مهربان دارند امری عادی است دراین حالت به خدا توکل کنید

۱۰- از صحبت های او غم و اندوه به دل راه ندهید چون او از باده غرور مست شده و به تو خوب توجه ندارد ولی عاقبت ضرر خواهد کرد .

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

سلام عزیزم بفرمایید  نتیجه تفال : ۱- از این فکر صرف نظر کنید که رنج و غذاب فراوان به همراه ...

ممنونم‌ ازت ولی فکر کنم فقط ۹ درست بود🫂

دوش آب سرد اینطوریه که؛به خودت بیا چه غلطی داری با زندگیت میکنی.