2777
2789
نمیدن   ی کاربریمو بی خود و بی جهت تعلیق کردن بدون تذکر    تازه گفتن برم نمی گردونیم

بی‌دلیل!!!!!!؟؟؟

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون موقع که تاپیک درمورد یه چیزی ممنوع بود.من دلسوزی کردم.درموردش حرف زدم.ولی دیگه دلسوزی نمیکنم.یه ...

اخی...

آره بابا تو دنیای واقعی هم ادم چوب دلسوزیشو میخوره اینجا که دیگه مجازیه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
میدونی من اینقدر بچه هارو دوست دارم دلم نمیاد اذیت بشن.یه جورایی تاپیک درمورد بچه بود.

عزیزم❤️

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
یه بارهم بازار کساد بود.منم راجب بی پولی واینا گفتم.سیاسی شد.😞 زندگی خیلی سخته.

شانس توئه

از این ب بعد مراقب باش

بی‌دلیل!!!!!!؟؟؟

ی تاپیک دیده بودم در مورد ف ال با هوش مصنوعی طرف می گفت درسته منم گرفتم ولی گفتم متوجه نمیشم درسته یا نه  اومدم چند روز بعد تاپیک زدم کی ف ال رایگان می خواد ولی تلگرامم داشته راشه اومدم پست بعدی بنویسم با هوش مصنوعی دیدم تعلیقم  پیام دادم با هوش مصنوعی اون تاپیک تذکرم ندادین حالا ی دفعه منو تعلیق می کنید اونم چندروز نه بدون برگشت گفتن باید قوانینو بدونی  گفتم  من که ف ال بلد نیستم اون تاپیکم که تذکر ندادبن