2777
2789

سلام دوستان خوبین

بزارین همین اول بگم بخدا فقط اومدم درد دل کنم تروخدا نیاین باز هزارتا حرف بزنیم

شانس منه هروقت تاپیک میزنم آدم خوبای خیلی کمی میان تاپیکم بقیه هرکسی اومده دعوا داشته باهام

ممنونم

بریم سر داستان 

دیشب خالم و دخترش و عروسش خونه مامانم دعوت داشتن

بقیشوتایپ کردم سریع میزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد شام شوهر خالم و پسرش جایی براشون کار پیش اومد رفتن و شب همونجا بودن
خالم خونش یه کوچه اونور تره
بعدش دختر خالم ب خواهرم اصرار کرد ک بیا امشب دخترونه بریم خونه ما
اخه شوهر دختر خالم شهرستان بود
دیگه خواهرم و دختر خالم و خاله و عروسش همه مجردی و دخترونه رفتن خونه خالم

بعد دختر خالم و خواهرم ب هم گفتن تو نمیای یهو خالم گفت ن تو نیا شوهرت تنها میمونه
گناه داره شوهرم حرفی نداشت برای اینکه من برم دیگه این حرف خالم باعث شد شوهرم بگه ن نرو تو کجا میری
بعدشم تازه شوهرمم وداداشم  رفتن اونارو رسوندن خونشون 
منو مامانم موندیم تنها تو خونه

امروز ناراحت شدم گله کردم ب مامانم 
شوهرم میگه خودت نخواستی بری نگفتی من میرم
منم با شوهرم دعوام شد
باز خاله گفته من دلم میخواسته بیاد اما شوهر هیچی نگفته منم اصرار نکردم

از دیشب رفتن تا امشب تازه خالم یادش افتاده نکنه من ناراحت شده باشه تازه اومده مثلا از دلم در بیاره
منم مامانم بهم گفت بیا خاله اومده نرفتم
اول خواستم برم ببینم چی میگه گله کنم
بعدش دیگه گفتم بیخیال نرفتم

بچه ها خیلی دلخورم اخه بخاطر شرایطم ک بابام همیشه شهرستان کار میکرد من هیچ دوستی نداشتم
تو فامیل هیچ کسی هم سن و سال نیس تک و تنها بزرگ شدم یعنی اون موقع هرکجا جم دخترانه ای بود منو نمیزاشتن برم مامانم میگفت بابات نیس مردم حرف در میارن

الانم و ازدواج کردم بدتر دیگه هیچ جا نمیتونم برم میگن یا هرجا میری با شوهرت برو یا تنهاحق نداری بری این قانون هارو مامانم و مامان بزرگ خودم یاد شوهرم دادن
همه از مادر شوهر و خواهر شوهر میکشن من از خانواده خودم

امروز برا اولین برا ب خواهرم حسودیم شد همه کار میکنه مجرده هروقت دوست داره هرجا میره
هروقت دلش بخواد میره مدرسه میاد ن حجابی ن چیزی بهترین کیف کفش لباس اما من ن نمیدونم چرا فرق بین منو چیه چون فقط چن سال ازم گوچیکتره