2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگم جو میخوام ؟

آره بگو جو میخوام..هم جو پرک هست هم جو کامل من به شخصه همیشه کامل استفاده میکنم ولی اگه وقت کم داری از پرک استفاده کن زودتر حاضر میشه

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
همون گندم حلیم میشه یانه

میتونی تو سوپ بریزی گندم رو ولی سوپ جو میخوای نمیشه مزه جو پرک یه چیز دیگس مزه گندم یه چیز دیگه اصلا سوپت فرق میکنه جاشون رو عوض کنی 

تو جو دوست داری همون بگیر من برنج نیم دونه میریزم یا رشته بستگی داره تو چه مزه ای دوست داشته باشی

میتونی تو سوپ بریزی گندم رو ولی سوپ جو میخوای نمیشه مزه جو پرک یه چیز دیگس مزه گندم یه چیز دیگه اصلا ...

اره راست میگی ممنون همون جو پوست کنده ک دوستان گفتن میگیرم بعد با چه چیزایی بپزمش؟

اره راست میگی ممنون همون جو پوست کنده ک دوستان گفتن میگیرم بعد با چه چیزایی بپزمش؟

اره جو کامل خیلی خوشمزس واست خوبه مقویه فقط تایم بیشتری باید بپزه سیبزمینی پیاز قارچ هویج سبزی کشنیز وجعفری 

اول بزا جو بپزه بعد پیاز تفت بده نمیخوای همین جوریم میتونی بریزی بعدش یا موادت رو خورد کن یا رنده درشت اضافه کن بزار بپزن با مرغ یا گوشت هرچی خوشت میاد خالی هم بخوای میشه مواد توی سوپ یه جوریه میشه کم وزیادش کرد میتونی اخرش خامه یا شیرهم یکم اضافه کنی