2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی باردار شدی ؟

آره ،کوکیوتن و ژل رویال و ویتامین ای و دی خوردم

دوسته خوبم واسه سلامتی تودلیم ی صلوات بفرست 🤍🤍گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🐥🤍
متوجه نمیشم پونیک دارو چیه؟؟؟؟

هیچی یه داروخونه توی اصفهان هست خودشون تولید میکنن من خریدم تاثیری نداشت

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
تبریک میگم عزیزم😍 ژل رویال از کجا گرفتی

مرسی عزیزم انشاالله قسمت همه منتظرا ،دعا کن قلبش هم تشکیل شده باشه،از ی پیج تو اینستا ی خانوم همدانیه 

دوسته خوبم واسه سلامتی تودلیم ی صلوات بفرست 🤍🤍گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🐥🤍
هیچی یه داروخونه توی اصفهان هست خودشون تولید میکنن من خریدم تاثیری نداشت

اها نه من دکترم ی داروی آمریکایی نوشت گفت سایز فولیکول افزایش میده حالا تا اون موقع

مرسی عزیزم انشاالله قسمت همه منتظرا ،دعا کن قلبش هم تشکیل شده باشه،از ی پیج تو اینستا ی خانوم همدانی ...

۵تا صلوات فرستادم ان شالله که قلبش تا ابد برات بتپه😍

منو هم خیلی دعا کن🙏🏻

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
اها نه من دکترم ی داروی آمریکایی نوشت گفت سایز فولیکول افزایش میده حالا تا اون موقع

در این مورد اطلاع ندارم عزیزم خیره ان شالله