2777
2789

دیروز عصر یه ماشین سنگین از دور میومد خواستم خودمو بندازم جلوش جرئت نکردم

شنبه هم کلاس بودم یه بلندی دیدم خواستم خودمو بندازم پایین بازم نتونستم 

زندگیم داغونه من این زندگی رو نمیخوام من خانواده خوب میخوام قیافه خوب مبخوام

میخوام لاغر بشم لباس میخوام کمد میخوام 

خستمه از حسرت خوردن

دلم سلامتی میخواد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بجای این افکار منفی تلاش کن این حرفها مال آدم ضعیفه سعی کن آرزوهاتو بسازی نه حسرت بخوری هیلی دخترا هستن درس میخونن به مدارج عالی نیرسن ایندشونو تامین میکنن یا سر کار میرن درامد دارن من خودم مدرمو همسرم اجازه کار ننیدادن خیلی حسرتها داشتم ولی تو خونه عروسک میدوزم یه درامد مختصر دارم گاهی نیازهامو تامین میکنم بهانه مال آدمهای تنبله یا علی بگو حسرتهات رو بساز یواش یواش خدا کمکت نیکنه ایراد ما ادمها توکل نکردنه صبور نبودنه 

آدمهای بزرگ اولش از فقر و حسرت به جاهای  بزرگ میرسن

خدایا تو را سپاس یاریم کن 

برای زیبایی هم هزار راه هست ولی قبلش اعتماد بنفستو بالا ببر آدمهایی هستن زیبان ولی حال بهم زنن ولی بعصیا زیبا نیستن ولی طرفدارشون خیلی دورشون شلوعه  چون فکری منشی جذابن

خدایا تو را سپاس یاریم کن