2777
2789
راست میگی؟

به نظرتون یه آدم میتونه ده روز هیچی نخوره به جز آب؟ 

ولی جدا از شوخی 

اگه قند کاملاااا حذف کننن 

نون برنج نشاسته کربوهیدرات حذف کنه اره شاید بشه 

مثلا سفیده تخم مرغ بخوره سینه مرغ بدون روغن گریل با آب پز 

از این مدل غذاها 

روزی دو سه ساعت پیاده روی تند 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خرما قند طبیعی محسوب میشه ن مصنوعی ک عزیزم من حتی تو رژیمی که دکتر برام برای استپ وزنم داد فقط شیر ...

حتی میوه هم قند داره خود دانید عزیزم من کلی تحقیق کردم واسه کسایی که میخوان چربی بدنشون کم شه قند کاملا باید حذف شه خرما عسل انواع میوه ها کلی قند دارن 

دایی من عاشق نارنگی بود روزی ده تا بیشتر میخورد بعد دوماه قند خون گرفت 

حتی میوه هم قند داره خود دانید عزیزم من کلی تحقیق کردم واسه کسایی که میخوان چربی بدنشون کم شه قند کا ...

درسته. دکتر تغذیه من یک بار که رفتم روزی سه واحد میوه در نظر گرفته بود که واحدهاش میشد مثلن نصف سیب یا یک دونه نارنگی کوچک. 

خیلی نمیشه میوه خورد ولی سبزیجات آزاد. 

دکتر رزیم شیر خرما داد؟ روزی چند تا خرما چقدر شیر

در روز صبحونه یه لیوان شیر یه خرما

نهار دو لیوان شیر دو خرما

شام هم دو لیوان شیر دو خرما 

به مدت ۳ روز این روند رو ادامه دادم ۳ کیلو کم شد

من نظر کرده خداوندم🧚🏻‍♀️💕
در روز صبحونه یه لیوان شیر یه خرما نهار دو لیوان شیر دو خرما شام هم دو لیوان شیر دو خرما  به ...

وقعا راست میگی؟ ممنونم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

وقعا راست میگی؟ ممنونم

نهههه صبر کن پیدا کردم کاملشو ک برام فرستاده بودددددد شام سینه مرغ بود با سیب زمینی آب‌پز 

عصرونه داشن

صب کن صب کن میگم اخه این خیلی کم شد😂

چه رژیم خوشمزه ای من جفتش ‌و دوست دارم 😍

بزا پیام ک برام رژیم رو فرستادن بفرستم

ولی ميگما این برا استپ من بود من ۳ روز گرفتم اومد پایین دگ نگرفتم ولی میخوام تا عید ادامه بدم 

نهههه صبر کن پیدا کردم کاملشو ک برام فرستاده بودددددد شام سینه مرغ بود با سیب زمینی آب‌پز  عصر ...

😂😂😂😂

عصرونه چی شد؟

کو ببین نهار چیز دیگه ایی نبود؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

😂😂😂😂 عصرونه چی شد؟ کو ببین نهار چیز دیگه ایی نبود؟

فرستادم عزیزم

وای یه لحطه ترسیدم گفتم رژیم اشتباه دادم میره معدش زخم میشه من عذاب وجدان میکشتم😂