2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدای من دست وصورتشوبشور

لباس نازک کن تنش 

توروخدا مراقب باش 

اگه پایین نمیاد برودکتربراش آمپول بزنه سریع پایین میاد

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
۷ سالشه

خونش گلوش گوشش عفونت نداره

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖

[QUOTE=331535849]سه روزه مدام امپول میزنالش بده [/QUOTE

آمپول برای اینکه تبش پایین بیاد 

دورازجون تشنج نکنه توروخدا دستوپاهاشوبشور

دعای نور رومدام بخون

۷ سالشه

حتما بهش چای بده تا میتونی کاری کن جیش کنه دکتر میگفت این بهترین راه پایین آوردن تبه   تب ۴۰ درجه شوخی نیست خیلی بالاس بهش یکم غذا هم بده شاید بیرون رفتین ضعف داره و به خاطر همین تب عالب شده با چایی خرما یا بيسکوئيت هم بده بخوره 

[QUOTE=331535409]کی شیاف گذاشتی؟[/QUیه ربع پیش قرصم یه ساعت پیش

نگران نباش شیاف یکم دیر تر از قطره تو پایین میاره تا نیم ساعت دیگه خوب میشه.گل ختمی بریز تو آب سرد بده بخوره.مایعات زیاد بهش بده دستو صورتشو بشور با آب ولرم