2777
2789

۵ ساله تورابطه هستم باشوهرم از اشنایی تا ازدواجمون ...یبار بابت قدش ناراحت نشدم ک کوتاه چون خیلی اخلاقی پسر رویاهام بود اما حالا بعد ۵ سال ی چندروزه نمیدونم چ مرگم شده انگار خا  شده ب چشمم همش فکرا الکی میکنم و عصبانی میشم وسایل میشکونمو نمیدونم چرا ایطور شدم یعتی اصلا برام مهم نبود توروخدا کسی میدونه چرااینطور شدم انگار یکی تو مغزمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی واقعا قد اذیت میکنه بعد یه مدت؟

چون منم پارتنرم قدش کوتاهه

امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋

دیگه همینجوری دیدی پسند کردی 

این احساسات زود گذره 

چند روز دیگه فراموش میکنی

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم