kianmehrmoghadam مدیر استارتر عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 137 عنوان ازمون دبیری هنرآموز کسی هست ؟ 167 بازدید | 25 پست تاریخ آزمون اردیبهشت هست . 1402/12/21 | 17:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
n86124s عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 7040 ۲۸ اردیبهشت آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 11530 سلامبه نظرتون هنر اموزی بهتره یا دبیری ریاضی فیزیک اینا مثلا؟ 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
kianmehrmoghadam مدیر استارتر عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 137 سلام به نظرتون هنر اموزی بهتره یا دبیری ریاضی فیزیک اینا مثلا؟ من هنرآموز ساختمان شرکت میکنم
هانااااااااا عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 6095 هنر آموز یعنی باید تو هنرستان تدریس کنید؟؟ گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷ وزن هدف ۵۹🎯 ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️
kianmehrmoghadam مدیر استارتر عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 137 هنر آموز یعنی باید تو هنرستان تدریس کنید؟؟ اره عزیزم
المیرا1988 عضویت: 1395/10/10 تعداد پست: 7311 خوندین شما ؟ یه مقدار خوندمالبته من برای پرورشی هم شرکت کردم فعلا رو اون متمرکز شدم شماچی؟
kianmehrmoghadam مدیر استارتر عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 137 سلام به نظرتون هنر اموزی بهتره یا دبیری ریاضی فیزیک اینا مثلا؟ من مهندس عمران هستن و رشته ام و کارم میخوره به هنرآموز بهتره برام
kianmehrmoghadam مدیر استارتر عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 137 یه مقدار خوندم البته من برای پرورشی هم شرکت کردم فعلا رو اون متمرکز شدم شماچی؟ من یه دور عمومی خوندم .یه دور اختصاصی .. تخصصی هم نصفه ام فعلا ولی هنوز دوره نکردم. موندم ببینم دوره کنم یا تست بزنم
kianmehrmoghadam مدیر استارتر عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 137 یه مقدار خوندم البته من برای پرورشی هم شرکت کردم فعلا رو اون متمرکز شدم شماچی؟ پروشی خیلللللی رشته میخواست .دیگه بیخیالش شدم
المیرا1988 عضویت: 1395/10/10 تعداد پست: 7311 من یه دور عمومی خوندم .یه دور اختصاصی .. تخصصی هم نصفه ام فعلا ولی هنوز دوره نکردم. موندم ببینم دوره ... آفرین من هنوز کتابارو تموم نکردم
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 11530 من مهندس عمران هستن و رشته ام و کارم میخوره به هنرآموز بهتره برام باز دبیری ریاضی ایناعم میتونید شرکت کنید فک کنم به نظرتون هنر آموزی بهتر تو هنرستان بهتره؟ حالا نمیدونم پلی فک کنم یکم سختی کارش از دبیری بیشتر باشه 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼