2777
2789

سوال منم....

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل رابطه با چوس شیرین بشور  یا تو تشت آب و جوش شیرین قاطی کن بشین توش

فقط چوس شیرینت😁😂

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

بادمجان

توت فرنگی

آناناس  کمپوتش نه

شلغم

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

علاوه بر شستن با جوش شیرین باید ماده غذایی که حاوی منیزیم و پتاسیم هستن بخوری توت فرنگی خیلی خوبه

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

واسه پسر شدن نی نی میخوای؟؟

من میخام راهی داری

اصلا به این چیزا نیست عزیزم من دوماه پشت سر هم کلی سردی می‌خوردم مثل ماست و خیار به امید این که اگه حامله شدم دختر بشه اما پسر شد هر چی خدا بخواد همون میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
من میخام راهی داری

بلتر یکمشو توضیح دادم

تو روزای تخمک گذاری اقدام کن قبل اقدام خودتو با جوش شیرین بشور و توت فرنگی زیاد مصرف کن به شوهرت گرمیجات بده بخوره و نیم ساعت قبل یک فنجون قهوه بده بخوره

ولی اینا درصدی هس فقط از خدا بخواه عزیزم